Fiad vagy a lányod áll hozzád közelebb? Milyen a kapcsolatod a lányoddal/fiaddal? Ki vagy? Apa/anya? Mennyi idős? Ők mennyi idősek?
Figyelt kérdés
ápr. 10. 12:00
12/14 anonim válasza:
Egy fiam, egy lányom van.
Míg csak a fiam volt, úgy éreztem, nagyon szoros a kapcsolatunk... olyan szuperjól megértjük egymást 😀
10 évvel később megszületett a lányom, és egy sokkal erősebb kötelék alakult ki köztünk.
Mindkét gyermekem imádom, és nem gondoltam volna, hogy az anya fia kapocsnál van erősebb.
És igen, a személyiségük is sokat számít!
A lányom nagyon érdeklődő, mindent tudni akar... olyan dolgokról kérdez, amiről a fiam soha. Pl. halál, Jézus, csillagképek....ja és nagyon szerelmes típus 😊 ahogy én is az voltam...
A fiam ugye most kamasz, ő be is "zárkózott" egy kicsit...
Anya vagyok, 47 éves. Fiam 17, lányom 7.
13/14 anonim válasza:
A fiammal.
A lányom még kicsi, teljesen más természete van.
Anya 35
14/14 anonim válasza:
Na, csupa fiú-buzulós múltszázadi szökevény-szülő 🤢🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!