Szerintetek ezzel tényleg baj van, vagy csak én túlzon el? Anya szabadprogramjával kapcsolatos.
Van két gyerek. Óvodások. Az anyuka dolgozik és vmilyen iskolába jár. Csak a szülőin szokott ott lenni, nem mindegyiken. A többi ovis családi prigramokon soha. Csak az apa.
Nyáron sehová nem ment a gyerekekkel. Még sétálni se. Ő maga azonban koncertre jár, volt ottalvós fesztiválon, ami nem lehetett olcsó. Kolléganőkkel sörözni, ott alvós esküvőn gyerekek nélkül.
A gyerekek csak a nagyszülőkkel mennek ide-oda.
Indok: Fáradt a tanulás miatt.
A gyerekeket kéthetente lepasszolja nagyszülőnek.
Az apa is dolgozik és iskolába jár, mégis sokkal többet foglalkozik velük.
Az én férjem is dolgozik és tanul. Mégis sok programot szervezünk a gyerekeinknek.
Szerintetek én nem vagyok megértő? Nem szeretnék igazságtalan lenni.
Egyszerűen nincs kedvem barátkozni egy ilyen nővel. :(
Hát akkor ne barátkozz.
Egyébként nem értek egyet azzal, ahogy csinálja, de az ő dolga és a férjéé és én nem szoktam másokkal foglalkozni.
És neki van kedve veled barátkozni?
Különválasztanám a kérdésedet ha nem baj. Az, hogy anyuka programokra jár, szórakozik rendben van. Az, hogy nem vesz részt az ovis programokon, nekem fura de rendben van. Az, hogy a gyerekek kéthetente a nagyszülővel vannak rendben van.
Az ami nagyon nincs rendben, hogy a gyerekekkel közösen nem csinál semmit.
Meg moziba járnak sokat. A gyerekkel még a játszótérre sem
Tudom, nem az én dolgom. Csak nem szeretnék túlzóan ítélkezni.
Nekem is ez a bajom. Hogy túl sok van a másik oldalt.
Hétköznap este 8 után ér haza. Hát nem hiányoznak neki? :(
Egyet árulj el: honnan a viharból tudsz ennyi részletet az életükből?! Csak nem apuka babája vagy?
A látszat sokszor csal. Volt egy időszak az életemben, amikor dolgoztam, és szombatonként iskolába jártam. Bejárósként úgy tudtam megoldani, hogy a gyerekeket apa vitte az oviba, nagyszülők meg hazahozták őket és megvártak. Délután mindig én voltam velük, apa későn jött. Szombaton suli, család anyóshoz járt ebédelni, a férjemnek így volt kényelmes, vasárnap vagy együtt elmentünk valahová, vagy ki sem mozdultunk.
Kívülről ebből mi látszott? Hogy soha nem látnak a gyerekekkel együtt. Meg is volt a pletyka rendesen.
Már bocs, de mikor kellene barátkoznod vele? :)
Összejártok? Mert ha igen, akkor mégis szokott a gyerekekkel lenni, ha meg nem, akkor barátkozni sem tudtok, hisz arra már végképp nem lehet ideje.
Én nem vagyok ilyen, amikor csak lehet, a gyerekeimmel vagyok, jártam iskolába is munka mellett, akkor is így volt. De nem értem, téged hol érint, hogy ő meg másmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!