Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel tényleg baj...

Szerintetek ezzel tényleg baj van, vagy csak én túlzon el? Anya szabadprogramjával kapcsolatos.

Figyelt kérdés

Van két gyerek. Óvodások. Az anyuka dolgozik és vmilyen iskolába jár. Csak a szülőin szokott ott lenni, nem mindegyiken. A többi ovis családi prigramokon soha. Csak az apa.

Nyáron sehová nem ment a gyerekekkel. Még sétálni se. Ő maga azonban koncertre jár, volt ottalvós fesztiválon, ami nem lehetett olcsó. Kolléganőkkel sörözni, ott alvós esküvőn gyerekek nélkül.

A gyerekek csak a nagyszülőkkel mennek ide-oda.

Indok: Fáradt a tanulás miatt.

A gyerekeket kéthetente lepasszolja nagyszülőnek.

Az apa is dolgozik és iskolába jár, mégis sokkal többet foglalkozik velük.

Az én férjem is dolgozik és tanul. Mégis sok programot szervezünk a gyerekeinknek.

Szerintetek én nem vagyok megértő? Nem szeretnék igazságtalan lenni.

Egyszerűen nincs kedvem barátkozni egy ilyen nővel. :(

2015. szept. 29. 15:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ne barátkozz.

Egyébként nem értek egyet azzal, ahogy csinálja, de az ő dolga és a férjéé és én nem szoktam másokkal foglalkozni.

2015. szept. 29. 15:55
 2/27 anonim ***** válasza:
78%

És neki van kedve veled barátkozni?

Különválasztanám a kérdésedet ha nem baj. Az, hogy anyuka programokra jár, szórakozik rendben van. Az, hogy nem vesz részt az ovis programokon, nekem fura de rendben van. Az, hogy a gyerekek kéthetente a nagyszülővel vannak rendben van.

Az ami nagyon nincs rendben, hogy a gyerekekkel közösen nem csinál semmit.

2015. szept. 29. 15:55
 3/27 A kérdező kommentje:

Meg moziba járnak sokat. A gyerekkel még a játszótérre sem

Tudom, nem az én dolgom. Csak nem szeretnék túlzóan ítélkezni.

2015. szept. 29. 15:58
 4/27 A kérdező kommentje:

Nekem is ez a bajom. Hogy túl sok van a másik oldalt.

Hétköznap este 8 után ér haza. Hát nem hiányoznak neki? :(

2015. szept. 29. 16:00
 5/27 anonim ***** válasza:
68%
Sose értettem, az emberek miért másznak bele mások magánéletébe.
2015. szept. 29. 16:16
 6/27 anonim ***** válasza:
71%
Annyira irritálsz hogy arra szavak nincsenek. Mi a jó bánat közöd van neked ehhez? Akkor ítélkezz, ha vegigcsinaltad, amit ő. Tégy neki egy szívességet és ne "barátkozz" vele. Inkább 100 ellenség mint egy ilyen "barát".
2015. szept. 29. 16:19
 7/27 anonim ***** válasza:
73%
NEkem sokkal visszataszítóbb egy olyan minden lében kanál, mint te...
2015. szept. 29. 16:24
 8/27 anonim ***** válasza:
74%
Konkrétan semmi közöd hozzá, ha nekik így jó.
2015. szept. 29. 17:00
 9/27 anonim ***** válasza:
50%

Egyet árulj el: honnan a viharból tudsz ennyi részletet az életükből?! Csak nem apuka babája vagy?

A látszat sokszor csal. Volt egy időszak az életemben, amikor dolgoztam, és szombatonként iskolába jártam. Bejárósként úgy tudtam megoldani, hogy a gyerekeket apa vitte az oviba, nagyszülők meg hazahozták őket és megvártak. Délután mindig én voltam velük, apa későn jött. Szombaton suli, család anyóshoz járt ebédelni, a férjemnek így volt kényelmes, vasárnap vagy együtt elmentünk valahová, vagy ki sem mozdultunk.

Kívülről ebből mi látszott? Hogy soha nem látnak a gyerekekkel együtt. Meg is volt a pletyka rendesen.

2015. szept. 29. 17:42
 10/27 anonim ***** válasza:

Már bocs, de mikor kellene barátkoznod vele? :)

Összejártok? Mert ha igen, akkor mégis szokott a gyerekekkel lenni, ha meg nem, akkor barátkozni sem tudtok, hisz arra már végképp nem lehet ideje.

Én nem vagyok ilyen, amikor csak lehet, a gyerekeimmel vagyok, jártam iskolába is munka mellett, akkor is így volt. De nem értem, téged hol érint, hogy ő meg másmilyen.

2015. szept. 29. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!