Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel tényleg baj...

Szerintetek ezzel tényleg baj van, vagy csak én túlzon el? Anya szabadprogramjával kapcsolatos.

Figyelt kérdés

Van két gyerek. Óvodások. Az anyuka dolgozik és vmilyen iskolába jár. Csak a szülőin szokott ott lenni, nem mindegyiken. A többi ovis családi prigramokon soha. Csak az apa.

Nyáron sehová nem ment a gyerekekkel. Még sétálni se. Ő maga azonban koncertre jár, volt ottalvós fesztiválon, ami nem lehetett olcsó. Kolléganőkkel sörözni, ott alvós esküvőn gyerekek nélkül.

A gyerekek csak a nagyszülőkkel mennek ide-oda.

Indok: Fáradt a tanulás miatt.

A gyerekeket kéthetente lepasszolja nagyszülőnek.

Az apa is dolgozik és iskolába jár, mégis sokkal többet foglalkozik velük.

Az én férjem is dolgozik és tanul. Mégis sok programot szervezünk a gyerekeinknek.

Szerintetek én nem vagyok megértő? Nem szeretnék igazságtalan lenni.

Egyszerűen nincs kedvem barátkozni egy ilyen nővel. :(

2015. szept. 29. 15:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ki a csuda vagy a történetben ,és honan tudsz ennyit a családrol.?
2015. szept. 29. 18:36
 12/27 A kérdező kommentje:
12: Muszáj. Ki nem zárhatom. Na mindegy. Megyek. A rendesebb válaszokat köszönöm. Megjegyzem. Senkit nem pontoztam.
2015. szept. 29. 18:48
 13/27 A kérdező kommentje:
6: A válaszod téged minősít. Gondolom, te is kb. Ennyit lehetsz a gyetekeiddel. Gratulálok! ( jöhetsz vitatkozni)
2015. szept. 29. 18:51
 14/27 anonim ***** válasza:
68%

És kinek a testvére vagy? Anyukának, apukának nem, hiszen akkor nem akarnál "barátkozni". Kicsit belegabalyodtál ebbe.

"Egyszerűen nincs kedvem barátkozni egy ilyen nővel. :("- szóval nem vagy te testvér.

És nem, én sok időt töltök a gyerekeimmel, nekem ez nem jön be. De nem is szólok meg másokat, csak mert ők nem ugyanolyanok, mint én. A többieknek is ez a gondja a kérdéseddel, nem "tök normális" kérdés.

2015. szept. 29. 18:54
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Vitatkozni? Nem sok értelme van. Nincs igazad és ennyi. Ezen semmi nem valtoztat. Ha ilyen gondolkodással sokat vagy a gyerekeiddel, akkor meg kifejezetten káros is.
2015. szept. 29. 19:00
 16/27 A kérdező kommentje:

De nekem már bántja a szememet. Tudom, hogy tényleg semmi közöm hozzá! De amikor folyamatosan bevonul a szobájába olvasni.. bánt, hogy azok a gyerekek egész nap otthon vannak, semmi séta. Anya folyton lelép. Saját magára volt pénze, de arra, hogy a gyerekeket elvigye legalább egyszer az állatkertbe, arra nem. De legalább sétálni. Egyetlen egyszer sem.

Ez az irritáló, nem az én felháborodsom.

Nincs kedvem jópofizni egy ilyen nővel. :(.

( sógornő).

Így már érthető...

Apuka fontos nekem, hisz ez is érthető..

De lehet, csak én húztam fel magam ma Ennyire.

2015. szept. 29. 19:01
 17/27 A kérdező kommentje:

Utolsó: Miben nincs igazam, Írd már meg légyszi.

Hogy a gyerekeknek minden élményt a nagyszülők adnak? Hogy az anyjuk folyton lepasszolja és semmit, de semmit nem foglalkozik Velük?

Szerinted ez természetes? Neked lehet, hisz valószínű akkor te is ezt csinálod.

2015. szept. 29. 19:05
 18/27 A kérdező kommentje:
És azt is Írd már meg, miben káros az én gondolkozásim? Kíváncsi vagyok
2015. szept. 29. 19:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

De ez apuka gondja, nem a tiéd. Majd megoldják.

Együtt laktok, vagy honnan tudod mindezt? Vidd el az ő gyerekeiket is nyugodtan magatokkal, ha sétáltok.

2015. szept. 29. 19:16
 20/27 A kérdező kommentje:
Valóban az ő gondja. De az enyém is, hisz mi egy "család" vagyunk. Aki ebben benne van , az nem tud csak úgy kimaradni belőle.
2015. szept. 29. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!