Van valami gyerekvállalással/babázással kapcsolatos sorozat?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok és szeretnék ráhangolódni a dologra. Tehát érdekelne minden, ami:
-terhességgel kapcsolatos
- szüléssel kapcsolatos
- babákkal kapcsolatos
- gyerekneveléssel kapcsolatos
- szórakoztató
2015. júl. 14. 20:41
1/10 anonim válasza:
Nézd meg a várandósok cimű filmet! Egyszerre vicces, aranyos, megható! :-D
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem minden ilyen jellegű filmen túl vagyok már :)
2015. júl. 14. 21:25
3/10 anonim válasza:
Vagy van még a Hadas Kriszta műsora a Jön a baba! 2 évados. Fönt van az összes rész a neten
4/10 anonim válasza:
Lifenetwork, Spektrum csatornákon vannak hasonlók. Tv-sorozatot nem tudok sajnos. Habár van néhány vígjátéksorozat, amikben ez a téma.
5/10 anonim válasza:
Parentis szülöképzö asszem fent van youtubeon
6/10 anonim válasza:
A Pelusos minizsenik sorozat nagyon jó.
7/10 anonim válasza:
Pregnant in heels, neten fent van a részek többsége, két évados, és new yorki gazdag kismamákról szól, akiknek különböző érdekes kéréseik vannak a sorozatot csináló tanácsadóhoz, aki mindeközben igyekszik segíteni nekik abban is, hogy ráhangolódjanak az anyaságra. Sajnos csak két évados, pedig szórakoztató, és érdekes.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. júl. 15. 11:42
9/10 anonim válasza:
Azt hiszem fent van youtube-on Kandasz Andrea Szuloszoba musora, en egyszer vegigneztem.
10/10 anonim válasza:
VIVA-n volt pár éve a Tini mamik, imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!