Szerintetek ezzel tényleg baj van, vagy csak én túlzon el? Anya szabadprogramjával kapcsolatos.
Van két gyerek. Óvodások. Az anyuka dolgozik és vmilyen iskolába jár. Csak a szülőin szokott ott lenni, nem mindegyiken. A többi ovis családi prigramokon soha. Csak az apa.
Nyáron sehová nem ment a gyerekekkel. Még sétálni se. Ő maga azonban koncertre jár, volt ottalvós fesztiválon, ami nem lehetett olcsó. Kolléganőkkel sörözni, ott alvós esküvőn gyerekek nélkül.
A gyerekek csak a nagyszülőkkel mennek ide-oda.
Indok: Fáradt a tanulás miatt.
A gyerekeket kéthetente lepasszolja nagyszülőnek.
Az apa is dolgozik és iskolába jár, mégis sokkal többet foglalkozik velük.
Az én férjem is dolgozik és tanul. Mégis sok programot szervezünk a gyerekeinknek.
Szerintetek én nem vagyok megértő? Nem szeretnék igazságtalan lenni.
Egyszerűen nincs kedvem barátkozni egy ilyen nővel. :(
Kisszívem, ezen hiába háborogsz, ez nem egy "tök normális kérdés". Neked az ég világon semmi közöd ahhoz, hogy más hogyan éli az életét. Egyébként az külön érdekes, hogy kiemeled, hogy az anya nem jár ovis családi programokra, csak az apa. Éééérdekes, rengeteg más családban meg csak az anya jár ilyen szirszarokra, és az apa nem. Az sose zavar senkit.
Egyébként meg senki nem kényszerít rá, hogy úgy élj, mint ez a család, úgyhogy egyszerűen csak foglalkozz a saját dolgoddal. Nem kell vele barátkoznod, sőt, szerintem ő sem akar veled barátkozni, mert ahogy látom,megvan a saját baráti köre. Mi szüksége lenne pont rád?
Ez nem egy normális kérdés. Az egész leírásod ordítja, hogy igen, ez nem egy normális viselkedés egy anyukától, és hurrogjuk le együtt... És ez nagyon ellenszenves, persze, hogy mindenki így reagált.
Egyébként meg igaza van az egyik válaszolónak, aki megjegyezte, hogy leginkább a férfiak szoktak hasonlóképp viselkedni, az mégsem szembetűnő, de nő esetében már húú de utálni kell.
Meglehet a véleményed a nőről, nem kötelező kedvelned, és barátkoznod vele. Ha gondolod beszélgess el vele, hogy szerinted hogy kellene csinálna, de ne itt akard kibeszélni. Az nagyon utálatos dolog.
Miért káros? Kinéztél magadnak valakit és arra buzdítasz másokat, hogy jöjjenek és szidják. Amilyen nő vagy, tuti otthon is ezt hallgatják szegény gyerekeid, miközben te jó anya létedre velük vagy egész nap. A puffogásod, negatív kisugárzásod, ítélkezésed rájuk is hatással lesz. A rosszindulatod szinte süt minden sorodból. Mégis ki vagy te, hogy megítéld, mások mit éreznek a gyerekeik iránt? Ültél te már le ezzel a "családdal" és kérdezted már meg azt a rettenetes anyát, hogy min megy keresztül, mire lenne szüksége, miért menekül, ha egyáltalán menekül? Vagy csak otthon ülsz, tanítod a saját kis családod, hogyan kell kérdezés nélkül kígyót-békát ugatni a másikra a háta mögött és baromi jónak hiszed magad közben? Na, többek között ezért nincs igazad! Te sem vagy jobb, sőt. Egy szentnek állítod be magad, miközben a negatív előítéleteid az egész szűk és tág családodra hatással van. És még csak fel sem ismered. Félelmetes.
(Ahhoz meg végképp semmi közöd, hogy én mennyi időt töltök a gyerekeimmel. Nem tartozom neked beszámolni róla. Hiszel, amit akarsz. De a meglátásom az, hogy ha ugyanennyit foglalkoznál a saját személyiségeddel, mint amennyit mások magánéletével, még lenne esélyed a fejlődésre.)
N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!