Fiad vagy a lányod áll hozzád közelebb? Milyen a kapcsolatod a lányoddal/fiaddal? Ki vagy? Apa/anya? Mennyi idős? Ők mennyi idősek?
A fiam. Mert nekimindent meg lehet tanítani, amit egy férfinak tudni kell.
Lányt nem.is szerettem volna. Van egy lányom,szeretni szeretem, de a fiammal jobb a kapcsolatom. A lánytól félek,hogy kamaszkorában qrvulni fog...
A lány 7 éves, a fiam 5.
Apa vagyok.
Mindkettőnkhöz a fiú áll közelebb, 10L 8F
A lánynak elviselhetetlen a természete
Ha őszintén írja én azt csak előnyben részesítem.
Valószínűleg ők rontották el tény. De ennek a kérdésnek számomra őszinte válaszokkal van értelme.
Köszönöm!
1 fiam és 2 lányom van. Egyértelműen a fiammal szorosabb a kapcsolatom. Jobban tudok vele azonosulni, jobban kijövök vele.
Mikor a 2 lány megszületett őket is szerettem, de csak úgy, hogy itt van egy kisbaba/kisgyerek, aki az enyém, hát vigyázni kell rá, gondoskodni róla, nevelni, mert én vagyok az apjuk.
De mikor harmadjára megszületett a kisfiam, az valami egész más volt, őt rögtön olyan rajongó szeretettel szerettem és azóta is ő a büszkeségem, olyan mint egy kicsi "én". Úgy érzem azóta lettem igazán apa mióta a fiam megszületett. A lányokkal meg csak úgy elvagyok.
7/L,5/L, és 3/F apukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!