1-2 gyerekes családok, mennyiből éltek? Hogy osztjátok be?
60
Kelet-magyarországi vagyok, nekem az ott élő tesóim, rokonaim jobban keresnek mint itt mi, mert ott egy kicsit is komolyabb állásra nem találnak embert minden sarkon, itt meg sajnos Gyömrő és környékén meg a 18 kerületben jelentkezik 300 diplomás, nyelvet beszélő ember egy állásra pl
Pont ez is a kiakadásom oka mostanában, mert a tesóm is most váltott munkahelyet, ott, semmivel nem képzettebb mint én, és 200e bruttóval többet kap most ott mint mi itt Pest mellett :D Nem rá vagyok irigy,csak a helyzet..
Baratnom kijaros macskajat elutotte az auto,250 ezerert volt comb es csipocsont mutetje. Most el,de nyomi a macsek,huzza magat es iden ezert nem mennek nyaralni. Nekem ez no go. Van amikor el kell altatni, mert nrm vallalja a gazda a mutetet es kesz.
A macskám szemét többször műteni kellett, több százezerbe van. Eszembe sem jutott elaltatni egyszer sem, amíg azt látom hogy élni akar és küzd. Képzeld, inkább megműtetem sokadjára is, és nem megyek helyette nyaralni! Gáz,mi? 🤷🏼♀️
átlag magyar kb semmit nem engedhet meg magának, mégis a legszegényebbek vállalnak 3-4 gyereket
Ez így van! Vagy aláírnak 3 gyerekre a csok miatt, de már 1-2vel sem igazán bírnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!