1-2 gyerekes családok, mennyiből éltek? Hogy osztjátok be?

A bevételt nem írom le, csak azt, hogy átlag 800-at költünk.
Nincs kocsink, nincs házunk, csak egy kis lakásunk.
Rezsi 50, telefon+net 20, fejlesztés (logopédia) 80, ovis+sulis kaja 40, kaja otthon 400, osztálypénz, csoportpénz, kötelező befizetendők 20, fogszabályozás, szemüveg leosztva 50; ruha, cipő (mindig van mit, most pl: 2 tavaszi cipő 30 ezer).
Körmös, kozmetika ilyesmi nincs. Se káros szenvedély.
A hónapban voltam fodrásznál, előtte egy éve. 9000.
Ennyi jut eszembe, a többi amire épp kell.
Megtakarítás ezen felül jócskán. Megy félre nagyobb lakásra, gyerekeknek, nyugdíjra, egészségpénztárba, nyaralásra.

A férjem fizetése változó, jobb hónapban kap kb 350-et, most pl 300-at kapott, de télen mikor nem tudtak dolgozni az időjárás miatt akkor volt hogy 100 ezret kapott.
Én keresek munkát, de itt a környéken elég nehéz olyat találni amivel tudom hozni vinni a gyereket az oviból. A férjem reggel 6-tól este 6-ig dolgozik, rokonok, barátok itt nincsenek akik tudnának rá vigyázni.
Fizetünk kb 60000 Ft hitelt. Egy autónk van. Félre tett pénzünk sajnos nincs.
Sokszor nehéz, főleg akkor amikor hirtelen kell megoldani valamit, pl el romlik valami, a gyereknek kell új cipő, drágább gyógyszer. Ételt úgy veszünk hogy mindig nézzük hol, mi a legolcsóbb, be tárazunk abból amiből lehet. Ruhát, játékot, könyvet használtan veszek.
Remélhetőleg mihamarabb találok munkát, és akkor kicsit könnyebb lesz az élet anyagi szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!