1-2 gyerekes családok, mennyiből éltek? Hogy osztjátok be?

"Aki kevesebbet keres,az nyilván nem tesz félre 2-300ezret,meg nem jár körmöshöz,pilláshoz,fodrászhoz.Így tud kijönni."
Ez nem feltétlenül igaz. Még két család sem ugyanúgy osztja be a bevételét, nálunk a hasonló bevétellel rendelkező szomszédok (amúgy jóban vagyunk, ezért jön szóba ilyen) panaszkodnak folyton, hogy nem tudnak haladni a házzal, félretenni meg ilyenek, míg mi igen, sőt, kb. egyszerre költöztünk be, addigra nàlunk kész lett a terasz, kert, kerítés, udvar egy része, náluk meg a kerítés, és még azt is a szüleik fizették ki nekik. Pedig nekik 1 gyerek van, nekünk 2, mégis mondhatni ugyanabból a pénzböl sokkal magasabb életszínvonalon élünk, ennek az okát félig értem, félig viszont nem.

32-es, de tudom, hogy nincs hitelük, vagyis babaváró, de azt most szüneteltetik.
Mondom, jóban vagyunk ennyire, hogy ezeket tudjuk. Bár mint írtam, nyilván értem mire megy el a pénz egy része, mert mindketten cigiznek, plusz ök tipikusan azok, akik minden, de minden vackot megvesznek, ha akciósnak van hirdetve, szerintem a Temu is belőlük él, plusz ők pl. sokat rendelnek kaját, mert nem szeretnek főzni, így brutál összegek költenek kajára, mint mi, akik alapvetően főzünk itthon.
A lényeg ebből, hogy ök is így szoktak panaszkodni, mint a kérdezô, hogy semmire nem elég a pénz, de nem akarnak spórolni a cigin, kajarendelésen, vackokon, hanem természetesnek veszik, hogx havi 100-nak bele kell férnie bagóra.

Dicsekszel vagy panaszkodsz?
Havi 300-at félre tudtok tenni, vannak olyanok, akik ennyiből élnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!