Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Novák Ferenc Örömteli nevelés...

Novák Ferenc Örömteli nevelés című könyvben vannak tényleg használható, jó dolgok? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
16 hónapos gyerekem csak ordít a labamnal ha nem veszem fel, semmi nem használ ilyenkor csak ha ölben van. Néztem Novák Ferenc videóit is, ahol azt mondja,hogy nem kell egyből kiszolgálni egy ennyi idős gyerek ordítasat, hanem nyugodtan mondjuk neki mit csinálunk épp, akár többször is.... Na most az én gyerekem, amikor önkívuleti állapotban ordít pont szarna rá,hogy én ott nyugodtan mit motyogok neki. Azért kérdezem, mert ha ilyen tanácsok vannak a könyvben is az nálunk nem igen alkalmazható.
márc. 5. 11:26
1 2 3
 11/22 Derjaderja ***** válasza:
0%
Eddig egy videóban sem terített. Ha azt tenné, zavarna.
márc. 5. 17:13
 12/22 anonim ***** válasza:
#11. 😅🤣😂 Hogy lehet valaki ennyire naiv?
márc. 5. 17:19
 13/22 Derjaderja ***** válasza:

Érv? Mármint nem arra hogy naiv vagyok-e, hanem hogy mi a baj a videók vagy a könyv tartalmával?

Konkrétan, ahogy tőlem kérte vki.

márc. 5. 17:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#13. Hát mondjuk az, hogy a "megoldásainak" általában köze nincs az adott korosztály fejlődéslélektani sajátosságaihoz. Az még nem is volna gond, hogy több szakember tanácsaiból szemezget, de gyakran nagyon ellentétes nézeteket képviselő irányzatok megoldásaiból próbál egy forgatókönyvet gyúrni, és így egy katyvasz születik - ez pedig egy tipikus szcientológus maszlag, ami nagyon jól és laikusok számára cudarul hozzáertőnek hangzik, de azt az illúziót kelti, hogy mindenre létezik pofon egyszerű, mindenki számára könnyen megvalósítható megoldás. Pont emiatt szörnyen káros.
márc. 6. 07:27
 15/22 Derjaderja ***** válasza:
50%

Jól van, elfogadom a véleményed. Belenézek majd ilyen szemmel.

Ezt a nevelési irányzatos dolgot én nem tudom értékelni, mert szakmailag nem értek hozzá. Mint anyuka, nekem tetszik, amiket mond, nem állítom, hogy ez a megoldás mindenre.

A szcientológiát ismerem, egy barátnőm tartozott oda átmenetileg. Ettől függetlenül problémásnak látom ez alapján megítélni valakinek más témájú írásait. Valaki keresztény, zsidó stb, azok a közösségek sem bűntelenek. Értem, hogy szerinted larváltan ezzel is toborozni próbálhat, de ezt tételében én nem látom bizonyítottnak.

márc. 6. 08:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyébként mit végzett ez a fószer, milyen releváns tapasztalata van gyerekekkel? Mi alapján osztja a tutit?
márc. 6. 08:32
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

16. "Nem a személyem a fontos, hanem a gyereknevelés, ami a figyelmem középpontjában áll, de írok itt pár sort magamról, hogy legyen információd, ha voltál olyan kedves és rákerestél, hogy ki az a Novák Ferenc.

Tanár vagyok."

:D

Azért ez komoly :D

márc. 6. 08:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez a fickó honlapján van...
márc. 6. 08:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Komolytalan.
márc. 6. 10:30
 20/22 Derjaderja ***** válasza:

Hát valóban, ez tényleg rosszul néz ki ez a bemutatkozás. Meg q honlapon is több a reklám, mint az infó ahogy néztem. Kár.

Ezek a rövid tanácskérős videók viszont a mai világban nagyon fogyaszthatók, nem csoda a népszerűsége.

márc. 6. 13:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!