Novák Ferenc Örömteli nevelés című könyvben vannak tényleg használható, jó dolgok? Érdemes megvenni?
Érv? Mármint nem arra hogy naiv vagyok-e, hanem hogy mi a baj a videók vagy a könyv tartalmával?
Konkrétan, ahogy tőlem kérte vki.
Jól van, elfogadom a véleményed. Belenézek majd ilyen szemmel.
Ezt a nevelési irányzatos dolgot én nem tudom értékelni, mert szakmailag nem értek hozzá. Mint anyuka, nekem tetszik, amiket mond, nem állítom, hogy ez a megoldás mindenre.
A szcientológiát ismerem, egy barátnőm tartozott oda átmenetileg. Ettől függetlenül problémásnak látom ez alapján megítélni valakinek más témájú írásait. Valaki keresztény, zsidó stb, azok a közösségek sem bűntelenek. Értem, hogy szerinted larváltan ezzel is toborozni próbálhat, de ezt tételében én nem látom bizonyítottnak.
16. "Nem a személyem a fontos, hanem a gyereknevelés, ami a figyelmem középpontjában áll, de írok itt pár sort magamról, hogy legyen információd, ha voltál olyan kedves és rákerestél, hogy ki az a Novák Ferenc.
Tanár vagyok."
:D
Azért ez komoly :D
Hát valóban, ez tényleg rosszul néz ki ez a bemutatkozás. Meg q honlapon is több a reklám, mint az infó ahogy néztem. Kár.
Ezek a rövid tanácskérős videók viszont a mai világban nagyon fogyaszthatók, nem csoda a népszerűsége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!