Fél éves múlt a baba, de annyira idegesít a férjem, mint mást a terhesség alatt. Mit tegyek?
Nem csinál semmi kiemelkedően rosszat, főleg, ha az itteni apákhoz hasonlítom.
Játszik a gyerekkel, fürdeti, pelenkázza, jön orvoshoz stb. Én mégis ki vagyok rá folyamatosan akadva, hogy “neki könnyebb”. Főleg, amikor este 9-kor lefekszem a babával és másnap 5-6-ig velem van. Még az egész jó, amikor a férjem dolgozik, de amikor home-office-ban van vagy hétvége van, akkor mindig iszonyú ideges leszek, ha látom, hogy mondjuk elmegy sportolni vagy hosszabban bevásárol vagy épp nekiáll szerelni én meg egyedül maradok a babával (és a gondolataimmal).
Szerintem is egy kamu, vagy pedig marha jól dolgod van, és még többet akarsz
A férjed segít, van a gyerekkel, neked ez mégsem jó.
Van akinek nem segít a férje mégsem panaszkodik(nem magamról írok, még mielőtt belém allnal)
Mennyi idős a gyerek, azt nem írtad…
Én hasonlóan éreztem kb az első 1,5 évben. De igazából még most 4 évesen is vannak ilyen periódusok, amikor túl sokat beteg és folyton össze vagyunk zárva.
Ha ezt az elhidegülést mindenki magában kezeli, akkor egyre mélyebb lesz a szakadék. Kommunikálnotok kell, dolgoznotok kell a kapcsolatotokon, különben válás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!