Miért van az, hogy a friss anyukák terhesség alatt és a gyerek születése után is folyamatosan kisgyerekes dolgokat posztolnak, szerintetek is idegesítő?
Miért van az, hogy a "friss nyaralók" a nyaralás alatt es után csak a nyaralásról tudnak posztolni???
Talán mert abban az élethelyzetben vannak, erre még nem gondoltál???
2 gyerekem van, de engem is idegesit, ha valaki epphogy pozitiv lett a terhessegi tesztje, de mar bababoltos oldalakat like-olgat, idezeteket oszt meg stb. allandoan.
Az, hogy a gyerekerol feltolt 1-2 fotot, termeszetes, de ne napi jelleggel, mert masokat lehet, hogy valoban nem köt le.
Es ilyenkor az a fura, hogy o elvarja, hogy en, az ismerosei kommenteljem, hogy milyen cuki a gyereke, mikozben, amikor nekem volt kisbabam, akkor ő ezt nem tette...
Engem az jobban idegesít, mikor X házaspár elmegy nyaralni és a 2 hét alatt 56 képet tesz ki a nő Instagramra, háromszor vált profilképet és minden ebéd és vacsora alkalmával 'bejelentkeznek', hogy mit esznek és hol...
Én pl. szeretem nézni a kisbabás anyukák posztjait, főleg, mióta terhes vagyok. Rengeteg inspirációt gyűjtöttem így a babaszobához, a Babyberry-re, vagy a Babies on Board-ra is így bukkantam rá, ahonnan sok babaholmit vettünk a szobába.
Azért posztolnak a gyerekeikről többet, mert az teszi ki a napjuk nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!