Miért van az, hogy a friss anyukák terhesség alatt és a
gyerek születése után is folyamatosan kisgyerekes
dolgokat posztolnak, szerintetek is idegesítő?
Én is kb itt tartok mint utolso.
Eleinte már követni sem tudtam a képeket, mert pl valaki felteszi a babaképeket, aztán ahogy nő kisgyerek képeket de ujra fekbukkannak a babaerkezett kepek is, itt vesztettel el a szálat hogy mégis akkor hány gyerekük lehet vagy egyről lenne több kép..? Szoval en is márcsak görgetek görgetek
2017. ápr. 27. 22:32
Én is leállítottam már pár követést emiatt. Mondjuk nem idegesít, arra már időt se hagyok. Meg persze mindenki azt posztol, amit akar. Nálunk is első baba a pici, mégis úgy voltunk vele, az én oldalam, nem az övé, aki kívánscsi rá, majd eljön és megnézi.
2017. ápr. 28. 05:32
Gyerekem van,de egy kép egy post nincs kb ami olyan bár alapból nem nagyon postolgatok. Van ismerősöm aki terhesség alatt naponta tett ki képet h nag a hasam szerintetek stb az ilyen az agyamra megy nekem is hiába van gyerekem
2017. ápr. 28. 07:57
Szerintem is idegesítő. De én eleve nem szeretem az ilyen hűdevicces kisbabás, anyukás, lovacskás, kávés, stb. képeket a "frappáns" szövegekkel.
2017. ápr. 28. 09:07
25/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, legalabb nem mindenki harapja le a fejem :)
Nem idegesít, nem nézem meg, ha nem érdekel.
2017. ápr. 28. 14:59
Kedves kérdező,arra nem gondoltál,hogy esetleg nem is neked posztol ilyeneket,hanem mondjuk a több száz kilométerre,esetleg másik országban élő idős nagyszülőknek akiknek épphogy a FB használatát meg lehetett tanítani,vagy a szomszéd fiatalabb néni(aki szintén NÉNI)mutatja meg neki a fotókat? Ez mostanában azért nem olyan ritka. Egyébként meg savanyú a szőlő,mi? Majd friss szülőként jusson eszedbe ez a kérdés,meg a babaunorod. Bár tuti nem fog,mert azt hiszed,körülötted forog a világ. Jaj,mégis hogy képzei az a sok ... kisbabás szülő,hogy Felségedet lyen képekkel meri zaklatni...(szarkazmus,feltéve,hogy tudod,mit jelent).Egyébként a kérdésed szimpla faxság,mert semmi haszna nincs.
2017. máj. 1. 11:01
28/32 A kérdező kommentje:
En akkor sem fogom a maganeletemet kiteregetni napi szinten, mar fuggesztettem is, hiszen annyira feledleges nekem.
Az meg hogy azert rakjak fel a kepeket akar a szuloszobabol is mert 100 kmre lakik valaki vagy a szomszedban... Szanalmas viselkedes. Foleg mikor a gyerek etetést élőben közvetítették. Hát uram bocsá' nekem erre nincs szuksegem, es masoktop is hallom vissza h eleg idegesito szokas. Az meg hogy neked nem tetszik hogy engem a hideg kiraz az ilyentől az a te bajod. Es szamodra nincs ertelme a kerdesnek.. Ja mert annak van értelme hogy közszemlére tesszük napi szinten a gyerekünket.. Na nem baj, te csinald igy, en meg ugy ahogy akarom.
Kepzeld nem savanyú a szőlő, csak a hideg futkos a hátamon. Ha akartam volna gyereket, akkor már lenne, nem gondolod? :)
Hát nem gondolom,mert tudtommal ahhoz két ember kell.(a gyerekcsináláshoz) Ha nem lenne savanyú a szőlő,akkor nem itt keresnél önigazolást,hanem simán leállítanád a követést és továbblépnél,ahogy a felnőttek teszik. De nem,neked az kéne,hogy mendemki ujjongjon,hogy hú te most aztán megmondod a tutit ismeretlenül a friss anyukáknak. Hát mondd a szemükbe,ha ekkora májer vagy!Ja,hogy ahhoz már nem vagy elég gerinces?
2017. máj. 1. 11:18
Ja,jó kérdés,hogy miért ebbe a kategóriába írtad ki ezt a provokácót? Sok kommentet akartál,mert unakozol,mi?
2017. máj. 1. 11:21
Kapcsolódó kérdések: