Miért van az, hogy a friss anyukák terhesség alatt és a gyerek születése után is folyamatosan kisgyerekes dolgokat posztolnak, szerintetek is idegesítő?
Engem a "gyertek lanyok, beszeljunk ki masokat!"
tipusu kerdesek idegesitenek legjobban.
#9es én egyetértek veled.
nem az zavar ha néha napján megosztja, de nem minden nap vagy másnap, vagy naponta többször. Meg az újszülöttről már a kórházban posztolnak. Tuti nem tennék ilyet.
egyébként a mutimiteszel válaszolónak mondom, én nem követek facen senkit, leállítottam szinte minden ember követését, csak a család meg a fontos barátok posztjai jelennek meg, a hírekkel és az angol nyelvű cikkekkel együtt. Nem is látok szinte senkiről semmit, mert ők nem osztják meg folyton a dolgaikat... :)
Amigy mi a tarka tokomet keres egy FB-os fotokrol szolo kerdes a gyerekneveles kategoriaban? Egy olyantol akinek raadasul nincs ;)
Amugy ha zavar, nezegesd a sok zabafotot a #mutimiteszel maniasoktol. Vagy az ezredik partifotot a beb.szott tini ismeroseidrol. Esetleg masok szipiszupi nyaralasat a munkahelyedre menet. Biztos jobb ;)
Ez is kibeszeles. Okyan embereke, akik nem ugy cselekszenek ahogy neked szimpi.
Amugy szabalyt is sertesz mert a gyk szabalyzata tartalmazza, hogy kerdest tegyel fel, ne provojativ forumbeszelgetest.
Utolsó előtti, megírtam miket nézek.
Kedves utolsó nem tehetek róla ha valaki felfújja a dolgot és provokatív dologként értelmezi. Egyébként a vita nem vitatkozás..
Legalabb magsdnak ne hazudjal mar...
"Szerintetek is idegesito?"
Mi ez, ha nem provokacio? Gyorsan gyujts be par valaszt mert reggelre torlik a rosszindulatu temadat.
Számomra nem idegesítő, de pont az ellenkező hatást érik el vele, mint akarják.
A tizedik fotó után egyszerűen átfut már rajta szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!