Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire idegesí a férjem? Nemrég ikreink születtek, első babák és folyamatosan nézi őket, beszél hozzájuk, gügyög a kis ágy mellet, pedig még nem is értik.
Énekel pelenka csere kozben. Ne értsetek félre ez szépenek, és jónak hangzik, de baromi idegesítő. én is szeretem a kicsiket, de ő túlzás amit művel velük. Mit csináljak?
A másik meg a családja,első unokák a picik és ha jönnek nem lehet velük beszélgetni mint régen,mindig a baba,a tanácsok... A párom nagynénjei is folyton telefonálnak,baba ruhákat küldenek ami jól hangzik de sok....bejön a nagynénje és a halott rokonaikhoz hasonlitgatják a fiúkat dédpapa szeme,nagybácsi arc stb...baromi irritáló h amint megyek fürdeni már is kiveszi a srácokat és ölelgeti meg fetreng velük az ágyban,azt sem hagyja,hogy a babákat külön szobában altassuk mihelyt sír már rohan be az éjszaka kozepén és így el leszenk kapatva....tény h nekem nem jo a kapcsolatom a családommal,de amit ők csinálnak szerintem nem egészséges,hogy kérjem meg,hogy hagyja abba,hogyan tiltsam ki a családját (sajnos a házat amiben élünk párom nevére iratták a nagyszülei és nem feles) ,hetente legalább egyszer beállítanak párom nagynénjei és az az 1-2 óra heteknek tűnik,szeretem a párom,de kriminális amit művel.Kérem,hogy értékelhető véleményt írjatok!
Ez kamu ilyen nincs.
Ha meg igaz, akkor örülhetnél, hogy foglalkozik az újszülöttekkel és nem jár félre kúrelni!
Nem vagy normális, hogy a férjed viselkedése zavar...
Mondd meg nekik, hogy hagyják abba, ne csinálják, ennyi kész. Úgy ahogy ide leírtad.
1. Személyesen én is olyan vagyok a gyerekeimmel mint a férjed. Szeretek velük játszogatni azokban az értelemben ahogy ő is.
2. Viszont én direkt megfelelő távolságban vagyok a családomtól, mert az engem is zavart volna ha állandóan jönnek látogatni, kéretlen tanácsokat osztogatnak, hívogatnak, stb. 70-80 km-re lakom a szülővárosomtól és a családtól.
A 2.-kal kapcsolatban annyit, hogy megkérheted őt hogy a családtagjai jöjjenek ritkábban, mert téged zavar.
Egyik barátnőm férje az első gyereknél mikor hazaért munkából, csak állt a gyerekágy felett és nem mondott más mint hogy: Macika, Macika, Macika, úgy szeretlek Macika.
A felesége két hét után mondta neki, hogy legyen szíves visszaállni felnőtt ember üzemmódba. :D
Ez így jónak hangzik
Az zavar, hogy foglalkoznak és kedveskédnek?
Oké oké, lehet, hogy sok mindenbe beleszolnak, de az miért zavar, h a ferjed sokat babazik? Így tanulnak a gyerekek, így fejlődnek,okosodnak
Ha nem kezd el hozzájuk beszélni, akkor soha nem is fogják érteni, a bölcsődal pedig pont azért bölcsődal, mert már az újszülötteknek is éneklik. Sőt, az ismert dallamokat hallva hamarabb megnyugszanak és elalszanak.
A férjed pont jól csinálja, nem értem, hogy téged miért idegesít. Ikrek mellett tényleg örülj, hogy van segítséged.
A nagyszülők persze, hogy állandóan rajtuk témáznak, elvégre első unoka, és az is normális, ha hol ehhez, hogy ahhoz hasonlítják. Tényleg az lehet a gond, hogy neked nincs jó kapcsolatod a családoddal, és nem tudod elfogadni, hogy ez a normális családi működés a babák születése után.
Te pedig most anya vagy, és az a helyzet, hogy nem teheted meg, hogy azért tiltsd el a rokonokat a babáktól, mert téged most idegesítenek. A kicsiknek is a legjobb, ha sokan szeretik őket, és egy szerető nagycsalád olyan érték, amit később te sem tudsz nekik visszaadni, ha a jó viszonyt most megrontod, mert gorombán viselkedsz.
Egyébként lesz még olyan is, amikor összeteszed a két kezed, hogy van kire bízni a kicsiket, és egész hadsereg ugrálja őket körbe, mert lesz még olyan amikor kimozdulnátok kettesben, vagy netán nem tudod elhozni őket az oviból, vagy meg kell oldani a két hónapos nyári szünetet. Ezeket már most meg tudod alapozni, ha csendben elviseled, ahogy ezek az álnok, gonosz, borzalmas rokonok körbeugrálják és agyonpuszilgatják a gyerekeidet, és énekelnek nekik.
Bármilyen rosszul esik, valóban a te készülékedben van a hiba, nem véletlen ugrott neked eddig minden válaszoló. Lehet, hogy neked jó, ha egyszál magad vagy a világban, csendben és magányosan, de akkor már férjhez menni is kár volt, nem hogy gyereket szülni. A család pedig nem csak titeket négyőtöket jelent, hanem a tágabb rokonságot is, és inkább örülj neki, hogy ilyen szoros velük a kapcsolat.
Az én apukám mindig énekelt öcsémnek pelenkázásnál és fürdetésnél, amíg kisbaba volt, mert különben sírt. Mindig a Micimackóból valamit, mert azt szerette. Fel van véve videóra, szerintem viccesek voltak. :D Nem igazán értem miért gondolod, hogy ezek nem normális dolgok. Ők babák, nem fogsz velük elmélyülten beszélgetni aktuálpolitikáról és társadalomkritikai kérdésekről. Valószínűleg 10 éves korukig csak számodra idétlennek tűnő gyerekes dolgokról fogtok tudni csak beszélgetni. Anyukám mondta, hogy egy időben minden áldott nap ugyanazt a mesét olvastattuk fel vele alváshoz, és már herótja volt tőle, mi meg élveztük. Szerintem a férjed aranyos és legalább jó apa.
Azt viszont megértem, hogy a rokonlátogatás idegesítő lehet, de ezt mondhatod nekik, hogy egy kis nyugalomra vágytok négyesben, és ne jöjjenek át minden héten, mert jelenleg nagyon leterheltek vagytok.
A férjeddel kapcsolatban: vegyél vissza. Nagyon ciki, hogy neked ezzel bajod van.
A családos dolgot már inkább értem. Beszéld meg a férjeddel, hogy neked a két kicsi mellett nagyon fárasztó a gyakori látogatás, határozzatok meg egy bizonyos gyakoriságot, ami a családnak is még megfelel és nektek is vállalható. Vagy akár kössetek ki egy adott fogadóidőt: minden héten/második héten péntek délután lehet jönni babanézni, közte nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!