Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 8 éve vagyok együtt a barátommal,5 éve együtt is lakunk. A barátom beszélgetett egy nála fiatalabb lánnyal aki folyamatosan pucér képet küldött magáról. Mit tegyek?
A megcsalás nem ott kezdődik, hogy lefekszenek.
Hanem valahol itt, hogy tudatosan keres valaki mást, és flörtölnek, hergelik egymást.
Ki kell dobni, és minden jobb lesz.
Szia. Sajnos en csak negativ hozzaszolast tudok tenni :-( az en parom is ezt csinalta, csak ok sms-eztek is. Mindig azt mondta, hogy mondta a csajnak hogy alljon le...ez persze baromsag, mert ha egy pasi leakar allitani valakit,,akkor letud!!!! En megbocsajtottam. Ra par honappal megint jottek a kepek mas ex szeretoktol....megbocsajtottam. Aztan jott a snapchat, ahhonan puncik erkeztek....megbocsajtottam. Aztan jott a facebookos bejelolgetes es likeolgatas...megbocsajtottam latszolag, de tudom hogy nem fog megvaltozni, ugyhogy mar csak osszekell szednem magam es vege lesz. A parom persze velem tervez ahogy a tied is veled es gyereket akar es en vagyok elete ertelme es egyeb baromsagok...
Kedves kerdezo, tanulj a hibambol es ne szurj el eveket egy ilyen emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!