Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 8 éve vagyok együtt a barátommal,5 éve együtt is lakunk. A barátom beszélgetett egy nála fiatalabb lánnyal aki folyamatosan pucér képet küldött magáról. Mit tegyek?
"Látom hogy igyekszik meg hogy nagyon megbánta ezt az egészet, én is próbálom túl tenni magam a dolgon, de nem mindig megy."
Nyugi.
Menni fog. :)
#6 voltam.
Tehat ezt a lany kuldte a pasidnak, szabad elhatarozassbol, nem a pasid kerte.
Most akkor valjak el, mert a tescos gabika a bugyijait kuldozgeti a ferjemnek?
Uristen.
nyitott kapcsolat, vagy csináljátok hármasban.
ha ezek egyike sem megy, akkor vége :)
Jesszus,akik ezeket a kommenteket írták a végén,gondolom még életükben nem volt komoly kapcsolatuk.
Ez teljesen egyértelmű,hogyha van párom,akkor mással nem szexchatelek.
Jó,nyilván a képek ellen nem tud mit tenni, a csaj küldte. De ilyenkor kellett volna a pasidnak elköszönni a csajtól és letiltani a későbbi üzeneteit. Nem kellett volna tovább beszélgetni vele és fogadni a képeit.Egyértelmű,hogy benne volt a pasid
Én hagynám a francba,eszembe nem jutna még egy gyerekkel mégjobban összekötni magunkat. Menjen isten hírével a csajhoz,vagy máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!