Csak szerintem idegesítőek a "Lehetek terhes?" kérdések?
Téged idézve "úgyis jönni fognak, ha akarnak". (Belejavítottam, na.)
Engem inkább az készít ki, hogy felnőtt nőknek fogalmuk nincs arról, mi a ciklus, hogyan működik, hogyan számoljuk... Vagy hogy hogyan lehet teherbe esni, mi a folyamat. Miközben ott egy okoseszköz a kezükben. És a legfrappánsabb gondolatuk enek ellenére az, hogy "Kérdezzük meg Gyakorin!"
Na ezen konkrétan sírni tudnék.
Én általában 2 csoportot szoktam azonosítani.
Az egyik, akinek lövése sincs róla, hogy működik a teste, rosszabb esetben arról se, hogy a szexből gyerek lesz, és túl ostoba 3 google találat önálló értelmezéséhez.
A másik, aki 1+ éve próbál teherbe esni, és màr iszonyú görcsös, de a sok csalódás miatt nem mer tesztet csinálni, mert az ugye egyértelmű nem, de a "Mancika mesélte, hogy a pecsételő vérzés 10. dpon lehet babát jelez", pedig ad némi álreményt neki, mielőtt újra megjönne neki.
Mindkettő szomorú különben, csak másképp.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Na, engem még az ilyen típusú kérdések szoktak kiakasztani. Ezekből is van jó pár naponta.
Könyörgöm, amíg azt sem tudják, hogyan lesz a gyerek, inkább engedjék el a dolgot.
5-ös: A két csoportban egyetértek, de korrigálnám: Ált. nagyon görcsölnek a tudatlanok is, volt mostanában is ilyen kérdés, bele sem élvezett, gumi is volt, ami nem szakadt ki, min. késéssel elkezdett barnázni is a hölgytag, de mégis tesztelni akarnak, mert ilyenkor már rendesen menstruálni szokott... (A tesztet már 1 héttel aktus után is meg akarták volna csinálni.)
A görcsösen babát akarók meg full negatív tesztbe is látják a 2. csíkot, sok tesztet csinálnak, napokkal menstruáció előtt is tesztelnének (pedig tudják, hogyha ki is mutatja, simán lehet csak kémiai). Félreértés ne essék, sajnálom, ha vki nagyon szeretne, de nem jön össze, viszont néha ijesztő már a kérdésből kiütköző megszállottság.
Van persze a két csoporton kívül is, ott nem idegesít, még szurkolok is, akár arról van szó, hogy legyen baba, akár arról, hogy „baki” történt, és végül kiderül, hogy „megúszták”.
Kérdező, én nem változtatnék amúgy semmit, aki nem megszállott, annak segíthet, ha addig is kiírja, véleményeket hall, amíg megbizonyosodik róla, hogy valójában mi a helyzet.
Ja,idegesítő.foleg ha olyat írnak,hogy a barátom kicsit bedugta gumival aztán el se ment.lehetek terhes?
Agyfaszt kapok ezektől
Vagy párom spermas kézzel megfogta a nunimat..lehetek terhes?😵😵
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!