Hogyan reagálnál ha a kamasz lányod bejelentené neked hogy terhes?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 08:33
3/19 anonim válasza:
Attól függ hány éves, hogyan áll az iskolával. Én érettségi után estem teherbe, így a szüleim amiért így utólag nagyon hálás vagyok (jópár év eltelt, egy egészséges jól nevelt kislányom van) nem nagyon akadtak ki. Féltek, nem ordítoztak, muvel önhibámon kívül történt közösen beszéltük át a lehetőségeim, én mit szeretnék én, ők mit látnak a legjobbnak. Ha az én lányom is ilyen helyzetbe kerülne ugyan így reagálnék. Támogatnám mindenben, bárhogy is dönt.
4/19 anonim válasza:
Nem repesnék az örömtől, de annak örülnék ha hozzám fordul. Meg lehet oldani mindent.
Azt viszont nem támogatnám, ha meghülyülne és papásmamást akarna játszani egy másik kamasszal.
5/19 anonim válasza:
Segítenék elintézni az abortuszt. Nem veszekednék.
6/19 anonim válasza:
Hinném, hogy helyesen neveltem, sikerült az élethez kellő eszközöket átadnom és biztosítanom és bíznék benne, hogy helyesen dönt.
7/19 anonim válasza:
3-as: Hogy történhet önhibán kívül? Nem kötözködni szeretnék, csak érdekel.
8/19 anonim válasza:
Segítenék neki mindenben, mindent átbeszélnénk.
9/19 anonim válasza:
Sok a terhes tini is a gyakorin
10/19 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy "Ó basszus... dehát annyiszor elmondtuk, hogy hogyan kell védekezni! Hogy történhetett???"
Majd megkérdezném, hogy tudja-e már, mik a tervei. Mert ha szeretné megszakítani a terhességet, akkor mielőbb érdemes, és segítünk megszervezni, és részletesen átbeszéljük hogy ez hogyan zajlik, mi vár rá. Ne érezze rosszul magát emiatt a döntése miatt, teljesen rendben van, és lesz majd egy szuper családja, amikor majd ő akarja.
De természetesen mindig mellette leszünk, akárhogyan is dönt, és szeretni fogjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!