Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnál ha a kamasz...

Hogyan reagálnál ha a kamasz lányod bejelentené neked hogy terhes?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 08:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%
Hogy mi a neve?
2023. febr. 17. 08:36
 2/19 anonim ***** válasza:
6%
Kettőt találhatsz.
2023. febr. 17. 08:36
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ hány éves, hogyan áll az iskolával. Én érettségi után estem teherbe, így a szüleim amiért így utólag nagyon hálás vagyok (jópár év eltelt, egy egészséges jól nevelt kislányom van) nem nagyon akadtak ki. Féltek, nem ordítoztak, muvel önhibámon kívül történt közösen beszéltük át a lehetőségeim, én mit szeretnék én, ők mit látnak a legjobbnak. Ha az én lányom is ilyen helyzetbe kerülne ugyan így reagálnék. Támogatnám mindenben, bárhogy is dönt.
2023. febr. 17. 08:40
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem repesnék az örömtől, de annak örülnék ha hozzám fordul. Meg lehet oldani mindent.

Azt viszont nem támogatnám, ha meghülyülne és papásmamást akarna játszani egy másik kamasszal.

2023. febr. 17. 08:47
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Segítenék elintézni az abortuszt. Nem veszekednék.
2023. febr. 17. 08:52
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Hinném, hogy helyesen neveltem, sikerült az élethez kellő eszközöket átadnom és biztosítanom és bíznék benne, hogy helyesen dönt.
2023. febr. 17. 08:55
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
3-as: Hogy történhet önhibán kívül? Nem kötözködni szeretnék, csak érdekel.
2023. febr. 17. 09:08
 8/19 anonim ***** válasza:
94%
Segítenék neki mindenben, mindent átbeszélnénk.
2023. febr. 17. 09:15
 9/19 anonim ***** válasza:
6%
Sok a terhes tini is a gyakorin
2023. febr. 17. 09:30
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

Azt mondanám, hogy "Ó basszus... dehát annyiszor elmondtuk, hogy hogyan kell védekezni! Hogy történhetett???"

Majd megkérdezném, hogy tudja-e már, mik a tervei. Mert ha szeretné megszakítani a terhességet, akkor mielőbb érdemes, és segítünk megszervezni, és részletesen átbeszéljük hogy ez hogyan zajlik, mi vár rá. Ne érezze rosszul magát emiatt a döntése miatt, teljesen rendben van, és lesz majd egy szuper családja, amikor majd ő akarja.

De természetesen mindig mellette leszünk, akárhogyan is dönt, és szeretni fogjuk.

2023. febr. 17. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!