Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves kortól veszi figyele...

Hány éves kortól veszi figyelembe a gyámhivatal a gyerek szavát? Ideglenes elhelyezésben van 8 éves és most az anyahoz akarják elhelyezni

Figyelt kérdés
febr. 29. 14:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
12%
Családba fogadó gyám. Ott az anyuka kervejyezheti is a visszamondast. Egyébként egész kicsi gyerekeknel is figyelembe vesznek rajzot, olyan írásokat ami durva.
febr. 29. 17:57
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Ez ugyanaz a kérdező, aki múltkor írkált, hogy 4 éve az apja neveli a közös gyereküket, mert neki nem voltak megfelelőek a körülményei, de most már rendeződött a helyzet, ezért vissza szeretné kapni.
febr. 29. 18:02
 23/25 anonim ***** válasza:
87%

"hazudgál"

Jaj, honnan is ismerős ez a szóhasználat. 🙄

febr. 29. 19:07
 24/25 A kérdező kommentje:
Kedves nem tudom ki. Fogalmam sincs miről beszélsz. Én a mai napon regisztraltam ide és nem hazudgálok, ha nem tudsz értelmesen irni akkor inkább ne irj ide köszi
febr. 29. 22:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Hazudozás, nem hazudgálás! More vagy-e?
márc. 1. 07:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!