Hány éves kortól veszi figyelembe a gyámhivatal a gyerek szavát? Ideglenes elhelyezésben van 8 éves és most az anyahoz akarják elhelyezni
Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 14:55
11/25 anonim válasza:
Az még mindig nem derült ki, hogy az anya szülői jogai érvényben vannak-e...
Ha 4 éve nem találkozott a gyerekkel, akkor nem fogják most hirtelen kiszakítani és az anyánál elhelyezni. A gyámhatóság/bíróság a gyermek érdekeit fogja figyelembe venni.
12/25 A kérdező kommentje:
Igen a szülői joga érvényben van nem szüntette meg senki sem. Illetve tavaly beadot egy kérelmet a gyamhivatal felé lathatasra de azóta ügyészi körözés van az apán mert nem volt hajlandó oda sem befáradni. A nagymama 70éves jövedelem nincs neki. Illetve elvileg lopja az áramot
2024. febr. 29. 16:06
13/25 anonim válasza:
Ha az apa nem szerepel apaként, akkor mi köze az egészhez?
14/25 A kérdező kommentje:
Most valamiért igy hirtelen gyorsba történik minden voltak mar kint környezet tanulmanyon és az esetmenedzser azt irta hogy az anyánál kéri a gyerek elgelyezését.
2024. febr. 29. 16:13
15/25 anonim válasza:
Ha nem a másik szülőnel van a gyerek elhelyezve, akkor nagy eséllyel megkapja az anya a felügyeleti jogot, de ehhez teljesülnie kell minden elvart feltételnek amit a gyamhivatal megszabott
16/25 anonim válasza:
"Az még mindig nem derült ki, hogy az anya szülői jogai érvényben vannak-e..."
"Igen a szülői joga érvényben van nem szüntette meg senki sem."
Nem, nincs szülei felügyeleti joga, mert akkor nem lenne q nagymama a gyám
17/25 A kérdező kommentje:
Szerintem tudomásom szerint szünetetelve van mivel ideiglenesen lett a nagymama a gyám.
2024. febr. 29. 16:16
18/25 anonim válasza:
Az előbb még ezt irtad: "Igen a szülői joga érvényben van nem szüntette meg senki sem."
19/25 A kérdező kommentje:
Igen, elnézést nem jol irtam most kerdeztem rá
2024. febr. 29. 16:20
20/25 anonim válasza:
Az anya keressen ügyvédet.
Ennek, itt semmi értelme, mert a kérdező össze-vissza ír, és szerintem nem érti se a válaszokat, se a kérdéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!