Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Télen hogy öltözetitek fel a...

Télen hogy öltözetitek fel a gyereket babakocsiba?

Figyelt kérdés

1 éves a lányom és kicsit tanácstalan vagyok hogy öltöztessem. Mikor kicsi volt mindig úgy mentünk kocsizni hideg időben hogy adtam rá overált (persze alatta még réteg ruha) és hálózsákot (vagymit) amiben feküdt. Most már lehetetlen hogy séta közben feküdjön de attól félek fázna ha csak úgy mennénk.

Ti hogy mentek ilyen időben sétálni babakocsival?

dec. 19. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy éves a kisfiam, alul az otthoni ruhája, rá egy vékony pulcsi és arra a brutál vastag overál. Plusz sapka és bélelt zokni (olyan vastag, mint egy bélelt overál, még nem jár)

Ha autóval megyünk egy vékonyabb plüss overált adok rá és a babakocsiba még egy vastag takarót teszek rá. (Mert ugye a vastag overál ban nem szabad autóba bekötni)

dec. 19. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Én vagy overálban viszem ki, és alá van öltöztetve, vagy bunazsákba teszem, ekkor kabát van felül, alul kicsit melegebb nadrág (ha zenebölcsibe megyünk, akkor így kevesebbet kell öltöztetni.)
dec. 19. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:

2 verzio volt nalam, ha csak setalni mentunk, akkor teli overal. Ha boltba mentunk, akkor kulon kapott (hidegben) si nadragot es kabatot, hogy tudjam vetkoztetni normalisan es ne suljon meg.

Bundazsak is van, de a fiam nem szerette soha valamiert, igy nem nagyon hasznaltuk.

De az is egy opcio, ha bundazsakot hasznalsz es ala megy egy overal. Semmikeppen se teli, vastag, tuloltoztetni nem kell.

Bundazsakot lehet babakocsiban ulve is hasznalni, nem kell hozza fekudni.

dec. 19. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Overál kocsiban és sétához (alatta 2 réteg utca ruha, ha nagyon enyhe idő van,és melegít a nap, akkor csak egy), babakocsiba plusz egy termo takaró,hónaljig tűrve oldalt.
dec. 19. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Délelőtt nálunk 1 fok volt. Én így öltöztettem fel: hosszú ujjú body, vékony harisnya, bélelt nadrág, pulcsi, sapka, cipő és nem a vastag termo, hanem a vékonyabb, de téli overál, valamint a vékony bundazsákot betettem a babakocsiba.

Igazából ezt szerintem kitapasztalni kell. A fiamnak pl kb 5 fok alatt kell a harisnya vagy fázik. Viszont szintén kb 5 fok felett nem kell a bundazsák, csak ha hideg szél fúj.

8-10 fokban én nem adok rá overált, mert melege van benne de van aki akkor is azt ad a gyerekre.

dec. 19. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Téli overál (belül bundás) állata pedig amibe itthon van harisnya és hosszú ujjú body, meg persze sapka sál, és betakarom a babakocsiban.

Ha hidegebb lenne kapna mégegy réteget.

dec. 19. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!