Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kamasz fiam így alszik egy...

Kamasz fiam így alszik egy ágyban a mamájával? Csak nekem nem veszi be a gyomrom?

Figyelt kérdés

Anyósom hálóingben, bugyi nélkül alszik. Szerintem ez undorító, mikor kisebb volt a fiam figyelmen kívül hagytam, de már 14 éves lesz. Nem is szükséges hogy egy ágyban aludjanak, de hogy mondjam el ezt, mikor eddig is így volt, és nem veszi észre hogy már gáz? Nem egy gátlásos vagy prűd asszony, képes amúgy a fiam előtt átöltözni is. Én ezt egy ideje nem teszem,legálabbis egy ponton túl.

Vélemények?

ma 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát akkor talán ideje lenne ezt abbahagyni.
ma 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
14%

1.Inakbb az a furcsa hogy a kamasz fiad nem igényel magányt és bebujuk a nagyanyja mellé...

2. Nem mindegy neked hogy a hálóing alatt van vagy nincs bugyija?

3. Fiad előtt átöltözik, és? Mi meg családostúl járunk nudista strandra 3 generáció óta mégsem keféljük egymást.

Szerintem túlspirázod, az lenne a gáz ha anyósod rámászna a gyerekre, de itt inkább a furcsa a fiad, 14 évesen én nem szívesen bújtam az ágyba semmilyen rokon mellé.

ma 14:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Ő náluk aludni sem akar, csak anyósom rá szokta beszélni. Szerintem a barátnőjét utánozza akinél szinte állandóan ott van az unokája.

Szóval a fiam csak nem akarja megbántani hogy mindig nemet mond. A férjem meg főleg nem, neki hiába mondom hogy ez gáz.

ma 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Amúgy meg nem mindegy, mert tudom hogy a hálóing fölcsúszkál alvás közben.

Egyáltalán nem igényli a fiam hogy bárkivel egy ágyban aludjon. Egy jó ideje így van.

ma 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is hasonló az anyósom. Amikor nálunk van, bugyiban és melltartóban flangál (nálunk alszik, mert Angliában él), ha nem zárod kulcsra az ajtót, bejön beszélgetni miközben füresz, a fürdő és a vendégszoba közt simán átszalad meztelenül. Múltkor melege volt nyáron a kertben, és levette a pólóját és ott ült melltartóban. Még nem beszéltem vele, nálunk még 1-2 évesek a gyerekek, nem is attól félek, hogy meg fog minket erőszakolni, de nekem ez fura, ne mutogassa magát. Annyira azért nem közeli családtag. :D A férjem szemérmesebb ennél, pedig ő itt él velünk, neki elnézném.
ma 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha a fiad alapból nem tenné, akkor ne problémázz rajta, de hát ennyi évesen már mondhatná magától hogy mama bocs de inkább külön aludnék, ha ettől megbántodik akkor ez van.
ma 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy a 14 éves fiú képes egy ágyban aludni az öreganyjával. Erre a korosztályra ez nem jellemző még akkor sem, ha nem senkit megsérteni.
ma 14:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mamám is bugyi nélkül aludt, meg simán átöltözött előttem, de én lány vagyok. Viszont felnőttként már nem tartom ezt sem normálisnak. Fiú előtt meg pláne nagyon gáz.
ma 14:57
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

9 éves volt a fiam, mikor rászóltam anyámra, hogy már nem öltözünk át a gyerek előtt (pólócsere volt, melltartóban)

Kicsit zokon vette, de a szabályokat én hozom.

Ilyen bugyi nélküli ottalvós bulit meg sem engednék.

Eddig úgy volt, amíg baba volt, de már nem az.

ma 14:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Állj ki a gyerek mellett. Meg kicsit növeld az önbizalmát hogy merjen kiállni magáért.

Szerintem gusztustalan és nem illendő.

ma 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!