Kamasz fiam így alszik egy ágyban a mamájával? Csak nekem nem veszi be a gyomrom?
Anyósom hálóingben, bugyi nélkül alszik. Szerintem ez undorító, mikor kisebb volt a fiam figyelmen kívül hagytam, de már 14 éves lesz. Nem is szükséges hogy egy ágyban aludjanak, de hogy mondjam el ezt, mikor eddig is így volt, és nem veszi észre hogy már gáz? Nem egy gátlásos vagy prűd asszony, képes amúgy a fiam előtt átöltözni is. Én ezt egy ideje nem teszem,legálabbis egy ponton túl.
Vélemények?
1.Inakbb az a furcsa hogy a kamasz fiad nem igényel magányt és bebujuk a nagyanyja mellé...
2. Nem mindegy neked hogy a hálóing alatt van vagy nincs bugyija?
3. Fiad előtt átöltözik, és? Mi meg családostúl járunk nudista strandra 3 generáció óta mégsem keféljük egymást.
Szerintem túlspirázod, az lenne a gáz ha anyósod rámászna a gyerekre, de itt inkább a furcsa a fiad, 14 évesen én nem szívesen bújtam az ágyba semmilyen rokon mellé.
Ő náluk aludni sem akar, csak anyósom rá szokta beszélni. Szerintem a barátnőjét utánozza akinél szinte állandóan ott van az unokája.
Szóval a fiam csak nem akarja megbántani hogy mindig nemet mond. A férjem meg főleg nem, neki hiába mondom hogy ez gáz.
Amúgy meg nem mindegy, mert tudom hogy a hálóing fölcsúszkál alvás közben.
Egyáltalán nem igényli a fiam hogy bárkivel egy ágyban aludjon. Egy jó ideje így van.
9 éves volt a fiam, mikor rászóltam anyámra, hogy már nem öltözünk át a gyerek előtt (pólócsere volt, melltartóban)
Kicsit zokon vette, de a szabályokat én hozom.
Ilyen bugyi nélküli ottalvós bulit meg sem engednék.
Eddig úgy volt, amíg baba volt, de már nem az.
Állj ki a gyerek mellett. Meg kicsit növeld az önbizalmát hogy merjen kiállni magáért.
Szerintem gusztustalan és nem illendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!