Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatom meg, hogy...

Hogyan oldhatom meg, hogy csak az én felügyeletem alatt láthassa a "párom" a gyerekünket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azoknak a segitseget kerem, akik otthon vannak ebben a temaban es tudnanak nekem segiteni. Jelenleg parkapcsolatban elek, de (hal istennek) nem a ferjem. Teherbe estem, jelenleg 10. heten jarok a terhessegemnek. A paromrol azt kell tudni, hogy egy alattomos ember, aki most mutatta meg magat igazan. Tenyleg igaz a mondas, miszerint addig nem ismersz egy ferfit, ameddig nem szulsz neki egy gyereket. Drogozik, eljarkal gusztustalan felvallalhatatlam emberekkel. Megbeszeltuk meg az elejen, hogy segitek neki, mert regebben voltak drog problemai, de igy is a hatam mogott csinalja. Osszeveszett a szuleimmel es folyamatosan azzal fenyeget, hogy nem fogja oda engedni a gyerekunket es, hogy elveszi tolem a kisbabamat. Na most nekem az lenne a kerdesem, hogy ilyen esetben, ha nem a hazastarsam kevesebb az eselye annak, hogy ha esetleg ebbol per alakulna ki (mar pedig nagy eselyet latom, mivel nem akarom, hogy egyedul legyen kettesben a gyerekemmel), hogy ne huzodjon ez sokaig es elfogadjak a birosagon a tenyt, hogy ez az ember nem alkalmas szulonek? El akarok menni tole minel elobb, de felek tole, mivel a drogok miatt agressziv 2 napja is elkapta a torkomat, amikor azt mondtam neki, hogy mindent megteszek, hogy megvedjem a gyerekemnek a mentalis egeszseget es nem engedem majd, hogy a kozelebe menjen. Nem szeretnek vele kiegyezni, nem szeretnem, hogy egy 2 percrt is egyedul legyen a gyerekemmel es felvigye ne adj Isten azokhoz a drogos barataihoz. Milyen eselyim vannak?

#Felugyeletijog
febr. 29. 14:44
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Sikerult elmenekulnom. Elkapta az utcan megint a nyakam 3 szemtanu volt lefotoztam a nyakam bizonyitek keppen.
márc. 3. 22:56
 52/52 anonim ***** válasza:
100%
A nyakad fotózgatasa semmit sem ér. Menj el vetess látleletet.
márc. 3. 23:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!