Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen megoldás lehetséges?

Milyen megoldás lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 23 éves lány vagyok. A párom 26 éves. Az előző kapcsolatából van egy gyermeke, aki sajnos államigondozott. Mindketten dolgozunk. Elég közel állunk hozzá, hogy ki tudjuk hozni. Viszont a gyermek felügyeletét nem tudjuk megoldani, a korai munkakezdésünk miatt. Nagyszülő van, de messze lakik. Hozzánk költözni meg sajnos nem tud, mert kicsi albérletben lakunk.

#gyerek #felügyelet #Hazagondozás
2023. ápr. 25. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Mennyi idos a gyerek?
2023. ápr. 25. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
3 éves
2023. ápr. 25. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ezt még egyszer át kéne gondolni. Hozzátok nem mehet, akkor mégis hogy gondoljátok? Valami rokonnál lesz, aztán néha meglátogatjátok?

Őszintén érdekelne, hogyan terveztétek ezt.

És mit jelent, hogy közel àlltok hozzá, hogy kihozzátok? És mégis hová?

2023. ápr. 25. 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
A nagyszulo nem mehet hozzajuk, 3-as.
2023. ápr. 25. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire koran kezdtek? Olyan ovit kell keresni, ahova lehet koran vinni, vagy babysittert fogadni naponta arra az idotartamra.
2023. ápr. 25. 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, 4-es. De akkor se tudom elképzelni, hogyan gondolták. Ők szeretnék kihozni, de nem tudják megoldani a felügyeletét.

3-as voltam

2023. ápr. 25. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekvállalás áldozatokkal jár. Ilyen pl az, hogy valakinek mindig kell a gyerek mellett lenni. Ezért van, hogy sok anyukának f.s a munkahelye, mert kb csak az alapjan lehet válogatni, hogy a férj ha el is tudja vinni oviba, hazaérjen, mire el kell hozni. Szóval ha tenyleg fontos nektek, teremtsetek olyan hátteret, hogy meg tudjátok oldani. Elsö körben olyan munkahelyet keresnin ami az apáéval nem fedi egymást, hogy a reggeli es délutani felügyelet meg legyen pldva.
2023. ápr. 25. 21:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam, hogy kimennénk közösen külföldre, összeszedni egy saját házravalót. Aztán ha haza jöttünk végleg, akkor a sajátunkba már a párom anyukája is beköltözhetne, vagy keresek egy másik munkát.

Az közel állunk azt jelenti, hogy van albérletünk, illetve elegendő bevételünk. Megfelelőek a mostani körülmények. A gond az, hogy az elbérlet miatt, nem tudjuk feladni a munkánkat. Mind a ketten reggel fél hatkor már megyünk.

2023. ápr. 25. 21:33
 9/11 babyboom567 ***** válasza:
100%
Mire a házra valót összeszeditek, a gyerek felnő.Irreális elképzelés.Igazából ha tegnapelőtt kihozzátok, már az is késő.Egy 3 éves gyerek áldozatokkal jár, rengeteget lesz beteg, és ott vannak a nyári szünetek is,amit meg kell oldani.
2023. ápr. 25. 21:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondoljátok át ezt a dolgot és valahogy oldjátok meg, hogy kikerüljön onnan a kisgyermek minél hamarabb.

Áldozatokkal jár de így most a kicsi issza meg a levét ennek az egésznek.

2023. ápr. 25. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!