Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatom meg, hogy...

Hogyan oldhatom meg, hogy csak az én felügyeletem alatt láthassa a "párom" a gyerekünket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azoknak a segitseget kerem, akik otthon vannak ebben a temaban es tudnanak nekem segiteni. Jelenleg parkapcsolatban elek, de (hal istennek) nem a ferjem. Teherbe estem, jelenleg 10. heten jarok a terhessegemnek. A paromrol azt kell tudni, hogy egy alattomos ember, aki most mutatta meg magat igazan. Tenyleg igaz a mondas, miszerint addig nem ismersz egy ferfit, ameddig nem szulsz neki egy gyereket. Drogozik, eljarkal gusztustalan felvallalhatatlam emberekkel. Megbeszeltuk meg az elejen, hogy segitek neki, mert regebben voltak drog problemai, de igy is a hatam mogott csinalja. Osszeveszett a szuleimmel es folyamatosan azzal fenyeget, hogy nem fogja oda engedni a gyerekunket es, hogy elveszi tolem a kisbabamat. Na most nekem az lenne a kerdesem, hogy ilyen esetben, ha nem a hazastarsam kevesebb az eselye annak, hogy ha esetleg ebbol per alakulna ki (mar pedig nagy eselyet latom, mivel nem akarom, hogy egyedul legyen kettesben a gyerekemmel), hogy ne huzodjon ez sokaig es elfogadjak a birosagon a tenyt, hogy ez az ember nem alkalmas szulonek? El akarok menni tole minel elobb, de felek tole, mivel a drogok miatt agressziv 2 napja is elkapta a torkomat, amikor azt mondtam neki, hogy mindent megteszek, hogy megvedjem a gyerekemnek a mentalis egeszseget es nem engedem majd, hogy a kozelebe menjen. Nem szeretnek vele kiegyezni, nem szeretnem, hogy egy 2 percrt is egyedul legyen a gyerekemmel es felvigye ne adj Isten azokhoz a drogos barataihoz. Milyen eselyim vannak?

#Felugyeletijog
febr. 29. 14:44
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Igen, de gondolom feltetelekhez van szabva. Nem tudom elkepzelni, hogy egy drogos elvihesse a gyereket, ugy hogy a masik szulo, aki beszamithato ne legyen ott es felugyelje a gyereket. Vagy megkockaztatjak azt a birosagon, hogy ne adj isten ha a gyerek nagyobb lesz megtalalja a cuccot nala, nem tudja mi az beleeszik es belehal. Bele se merek gondolni ilyesmibe, mert szetrobbanok mar csak a gondolatatol is.
febr. 29. 15:42
 22/52 anonim ***** válasza:
15%

Amúgy akik azt tanácsolták tűnjön el a gyerekkel: a legrosszabb amit tehet, ugyanis ha az apa pert indít akkor gyermekrablásnak fog minősülni és utána biztos hogy el fogják venni tőle a gyereket.

Egy dolgot tudsz tenni, valahogy meggyőzöd a volt párodat hogy mondjon le a gyerekről. Ha önként nem teszi meg ugyanúgy joga lesz hozzá mint neked

febr. 29. 15:42
 23/52 A kérdező kommentje:
Nem mondana le az a baj
febr. 29. 15:43
 24/52 anonim ***** válasza:
96%
21es és ha előadja a bíróságon a jófiút hogy ő már leszokott és jó útra tért? Akkor te mivel tudod bizonyítani hogy most jelen pillanatban is drogozik? Lehet tényleg leteszi ahogy melletted is egy időre. Az meg hogy hajból ki tudják mutatni évekre visszamenőleg az senkit se fog érdekelni hogy x éve mit csinált, hiszen te is elhitted hogy jó útra tért
febr. 29. 15:44
 25/52 A kérdező kommentje:
Epp ezert vagyok nagyon rossz helyzetbe, mert ettol tartok, hogy eloadja majd magat, mindent kitorolget a telefonjabol...
febr. 29. 15:47
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez ellen nem tudsz mit tenni, ha megszülöd a gyereket akkor tudnod kell hogy ezzel jár hogy van egy apja is akinek ugyanannyi köze lesz hozzá mint neked. Sőt ha esetleg szerez egy jó ügyvédet és be tudja bizonyítani, hogy nála jobb helye lesz a gyereknek simán lehet hogy neki ítélik, ha nem is most akkor majd 2-3 éves korától
febr. 29. 15:51
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam az összes választ. Ha elkapta a torkod, akkor menj el orvoshoz, látlelet. Tudod bizonyítani, hogy erőszakos, nem kell azt bizonyítani, hogy drogozik.
febr. 29. 16:08
 28/52 anonim ***** válasza:
94%

"Amúgy akik azt tanácsolták tűnjön el a gyerekkel: a legrosszabb amit tehet, ugyanis ha az apa pert indít akkor gyermekrablásnak fog minősülni és utána biztos hogy el fogják venni tőle a gyereket"

Csak szólok, a kérdező terhes. Nincs gyerek, jelenleg embrió van. Gyerek akkor lesz, ha megszuletik. Gyerekrablas meg akkor, ha van teljes hatályú apai elismero nyilatkozat

febr. 29. 16:11
 29/52 anonim ***** válasza:
96%
Tudom,nehéz és nálam se sok olyan lehetőség van,amikor abortuszra mennék,de itt ebben az esetben elvetetném a picit akármennyire fájna. Ha elég elvetemült tönkre fogja tenni az életetek,a drága Magyar jog pedig segít is ehhez,sajnos. Nagynénémet a katona férje verte meg,brutális dolgok mentek. Úgy kellett kimenekíteni késő éjszaka a lakásból,telefonját is széttörte amikor rendőrt akart hívni. Még a katonai hatóságnál is feljelentették,stb.,simán is,konkrétan úgy el lett minden simítva,a gyerekhez ugyanúgy joga van mondta a gyámügy,náluk sajnos ő kapta meg arra hivatkozva,hogy a gyereknek a megszokott város,közeg kell és ezt apuka tudja biztosítani. Pedig ott volt is a látlelet is. Előadta a jó apát,dörzsölt ügyvédet szerzett. A bíróság pedig csak ezt nézte. Nagynéném új városba, új életet kezdett 0-ról,saját lakás,munka,mentálisan is rendbe van,nem iszik,semmi,még is jól megszívta. Fellebezést se kapta meg,igazából senki nem értette/érti ezt. 5 éve ennek már. Gratulálok a jognak,mert egyébként nem egy ilyen helyzet van,ahol tönkretettek egy anyát. Úgyhogy én biztosan nem tartanám meg,ebből jól nem jössz ki,ha dns tesztet kér. Hiába nem veszed a nevére,ha a bíróság kötelezni fog dns tesztre.
febr. 29. 17:06
 30/52 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom, szornyu meg olvasni is :( nem lenne hozza lelki erom, de tudom, hogy tonkre fogja tenni az eletem...:(
febr. 29. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!