Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatom meg, hogy...

Hogyan oldhatom meg, hogy csak az én felügyeletem alatt láthassa a "párom" a gyerekünket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azoknak a segitseget kerem, akik otthon vannak ebben a temaban es tudnanak nekem segiteni. Jelenleg parkapcsolatban elek, de (hal istennek) nem a ferjem. Teherbe estem, jelenleg 10. heten jarok a terhessegemnek. A paromrol azt kell tudni, hogy egy alattomos ember, aki most mutatta meg magat igazan. Tenyleg igaz a mondas, miszerint addig nem ismersz egy ferfit, ameddig nem szulsz neki egy gyereket. Drogozik, eljarkal gusztustalan felvallalhatatlam emberekkel. Megbeszeltuk meg az elejen, hogy segitek neki, mert regebben voltak drog problemai, de igy is a hatam mogott csinalja. Osszeveszett a szuleimmel es folyamatosan azzal fenyeget, hogy nem fogja oda engedni a gyerekunket es, hogy elveszi tolem a kisbabamat. Na most nekem az lenne a kerdesem, hogy ilyen esetben, ha nem a hazastarsam kevesebb az eselye annak, hogy ha esetleg ebbol per alakulna ki (mar pedig nagy eselyet latom, mivel nem akarom, hogy egyedul legyen kettesben a gyerekemmel), hogy ne huzodjon ez sokaig es elfogadjak a birosagon a tenyt, hogy ez az ember nem alkalmas szulonek? El akarok menni tole minel elobb, de felek tole, mivel a drogok miatt agressziv 2 napja is elkapta a torkomat, amikor azt mondtam neki, hogy mindent megteszek, hogy megvedjem a gyerekemnek a mentalis egeszseget es nem engedem majd, hogy a kozelebe menjen. Nem szeretnek vele kiegyezni, nem szeretnem, hogy egy 2 percrt is egyedul legyen a gyerekemmel es felvigye ne adj Isten azokhoz a drogos barataihoz. Milyen eselyim vannak?

#Felugyeletijog
febr. 29. 14:44
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Mármint a pasitól
febr. 29. 19:54
 42/52 anonim ***** válasza:
93%
Kamuzd be hogy elvetéltél aztán tűnjön el mint szürke szamár a ködben. Amúgy sose állnék össze exdrogossal sem... plusz én inkább nem tartanám meg,de van aki szeret magát is és a gyerekét is szenvedésre ítélni.
febr. 29. 21:23
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg cikk van arról is, hogy a gyereket megölte az apja... Isten menten attól, hogy idáig jussatok, de egy kiszámíthatatlan fószerrel minden megtörténhet.
febr. 29. 21:31
 44/52 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy ezzel az eltűnéssel az a baj hogy én tartanék attól hogy a szüleimhez jár majd balhézni hogy hol vagyok/hol a gyerek, esetleg nekik is megy.
márc. 1. 10:45
 45/52 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, az azért megvan, hogy egy masszív drogostól akár komoly betegséggel is születhet a gyereked? Tényleg tönkre akarod tenni az életét? Nagyon felelőtlen vagy, több szempontból is. Nem sorolom: gondolkodj el rajta.
márc. 1. 13:03
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
45ös nem fog, sőt szerintem az első adandó alkalommal vissza fog menni hozzá, mert ő most szerelmes a leendő gyermekébe, ami valahol érthető is, csak az ilyen emberek nem gondolkodnak, hogy hogyan rontják el a gyerek és a saját életüket is. Ismerek ilyet sajnos akiknek saját maguknak nincs mit enni hó végén, de ha azt mered mondani vetessék el a gyereket mélységesen felháborodnak
márc. 1. 13:09
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is vele fog maradni.

márc. 1. 13:12
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
#46: Tudom, sajnos. Tisztában vagyok vele. De azért próbálkozik az ember, hátha egyszer, véletlenül... (#45)
márc. 1. 13:51
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem véletlen hogy már nem reagál itt sem
márc. 1. 13:58
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a pasi megesküdött, hogy ezentúl tényleg nem drogozik, mintaapa lesz, csakis a kérdezőért és leendő gyermekéért megváltozik. 🥹
márc. 1. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!