Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatom meg, hogy...

Hogyan oldhatom meg, hogy csak az én felügyeletem alatt láthassa a "párom" a gyerekünket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Azoknak a segitseget kerem, akik otthon vannak ebben a temaban es tudnanak nekem segiteni. Jelenleg parkapcsolatban elek, de (hal istennek) nem a ferjem. Teherbe estem, jelenleg 10. heten jarok a terhessegemnek. A paromrol azt kell tudni, hogy egy alattomos ember, aki most mutatta meg magat igazan. Tenyleg igaz a mondas, miszerint addig nem ismersz egy ferfit, ameddig nem szulsz neki egy gyereket. Drogozik, eljarkal gusztustalan felvallalhatatlam emberekkel. Megbeszeltuk meg az elejen, hogy segitek neki, mert regebben voltak drog problemai, de igy is a hatam mogott csinalja. Osszeveszett a szuleimmel es folyamatosan azzal fenyeget, hogy nem fogja oda engedni a gyerekunket es, hogy elveszi tolem a kisbabamat. Na most nekem az lenne a kerdesem, hogy ilyen esetben, ha nem a hazastarsam kevesebb az eselye annak, hogy ha esetleg ebbol per alakulna ki (mar pedig nagy eselyet latom, mivel nem akarom, hogy egyedul legyen kettesben a gyerekemmel), hogy ne huzodjon ez sokaig es elfogadjak a birosagon a tenyt, hogy ez az ember nem alkalmas szulonek? El akarok menni tole minel elobb, de felek tole, mivel a drogok miatt agressziv 2 napja is elkapta a torkomat, amikor azt mondtam neki, hogy mindent megteszek, hogy megvedjem a gyerekemnek a mentalis egeszseget es nem engedem majd, hogy a kozelebe menjen. Nem szeretnek vele kiegyezni, nem szeretnem, hogy egy 2 percrt is egyedul legyen a gyerekemmel es felvigye ne adj Isten azokhoz a drogos barataihoz. Milyen eselyim vannak?

#Felugyeletijog
febr. 29. 14:44
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

"De ha lathatja is az lehetseges, hogy kizarolag csak az en felugyeletem alatt?"

És abban mi lesz a jó? Hogy a gyerek előtt fog halálosan fenyegetni, rángat téged, esetleg meg is üt?

febr. 29. 15:03
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt tudd, hogy a gyerek genetikáját nem tudod megváltoztatni. Simán lehet, hogy kamaszként "szembe találod magad a volt pároddal". Biztos, hogy nem tartanék meg egy ilyen embertől egy gyereket. Akkora csomaggal indul az életben, amit nem fair senkivel szemben sem.
febr. 29. 15:04
 13/52 A kérdező kommentje:
Hat ha tenyleg komolyan vennek es hajszalmintat vennenek tole, mert ugy tudom abba evekig benne marad a nyoma, akkor tudnam bizonyitani. Vagy ha lefoglalnak es vegig neznek a telefonjat. Ott csomo bizonyitek van, ahogy a haverjainak kuldozgetik egymasnak a kupac speedet... gusztustalan egy hullasek ember. Mikor megismertem nem tudtam, hogy ezt csinalja, de elmentunk ide-oda es feltunt, hogy o eltunik es megkerdeztem az egyik tarsasagban levo embert, hogy ilyenkor meg is hova tunnek es rohogve azt mondta, hogy szivni. Egy ideig nem mondtam ra neki semmit, de amikor elkezdett nem enni, nem aludni es agressziva valt, akkor mondtam, hogy ennek itt es most vege, de hat azota is hulyenek nez es csinalja.
febr. 29. 15:07
 14/52 anonim ***** válasza:
96%

Összeállsz egy drogossal, és csodálkozol utána, hogy hazudik és agresszív ?! 🤦 Te sem az eszedről lehetsz híres..

Dehogy fog bíróságra menni.. csak a szája jár.

febr. 29. 15:09
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
De ha tudtál róla miért kellett gyereket vállalni? Még meg se született, de már el van cseszve az élete. Gratulálok a felelősségteljes döntéshez…
febr. 29. 15:13
 16/52 A kérdező kommentje:
Mert akkor egy ideje mar minden rendben volt ugy lattam rajta, hogy osszeszedte magat, de mutan kiderult, hogy babat varok 180fokos fordulatott vett.
febr. 29. 15:21
 17/52 A kérdező kommentje:
Es nincs elcseszve az elete, mert teszek erte, hogy o semmit ne tapasztaljon ebbol. "Nem lesz apukaja", de en minden tolem telhetot meg fogok tenni azert, hogy ne legyen semmibol hianya. Nagyon rossz helyzet es konnyu itelkezni, de sajnos nem en vagyok az egyetlen no a foldon, akinek becsuszott egy baba, de nem akarja elvetetni csak azert, mert ilyen a volt parja.
febr. 29. 15:24
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

17-es, DE lesz, apukája, ugyanis ha bíróságra megy, és apasági pert indít, akkor elismerik, hogy ő az apja.

Az, hogy drogos egy dolog, de jogilag! megilleti a gyereke.

febr. 29. 15:29
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Egyébiránt ha bizonyítottan drogos lenne se számítana a gyermekkel való kapcsolattartasnal. Elítélt bűnöző is kap lathatast. Tudod mikor ítélnek meg felügyelet lathatast? Ha a szülőt jogerősen elítélték gyermekbantalmazas miatt.
febr. 29. 15:33
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Tudok több hasonló sztorit is ahol a nő/férfi próbálta bizonygatni, hogy a másik fél alkalmatlan szülőnek, erre kerek perec közölte a bíró, hogy ezt azelőtt kellett volna mérlegelni, mielőtt gyereket vállal vele...

Egyébként ha csak a férfiből nem lesz egy börtönviselt sorozatgyilkos aki a gyerekre is bizonyítottan veszélyes KÖTELES vagy biztosítani a láthatást, mert az a gyerek nem csak a tiéd. Azért ezt jó lenne ha minden nő felfogná mielőtt gyereket szül bárkinek is.

febr. 29. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!