Anyukák, nektek milyen autótok van, vagy a férjeteknek?
Tudom, nem igazán gyerekvállalás a kategória, de szeretném, ha maradna mégis ebben a témakörben. Itt ugyanis arra vagyok kíváncsi, hogy mint kisgyerekes szülők, családok, milyen autóval szoktatok járni? (Ha nektek nincs jogsitok/autótok, csak a férjeteknek, akkor ő.)
Márka/típus. Csak kíváncsi vagyok. :)
Mi most cseréljük épp le a Ford galaxyt opel Astra kombira.
Jobban szeretem a galaxyt, de sajnos húzos lenne megint a javítása, nagyon ramaty állapotban van most.
Az opelt pedig most sógoromtól kapjuk, aki autó szerelő, így a kocsi kitűnő állapotban van, ők most egy újabb típust vettek.
3 gyerekünk van.
Egy 18 éves, de jól karbantartott Skoda Roomsterünk van. Igaz, gyenge kis motor van benne, de cserébe nagyon takarékos. Anyóséké volt, ők újonnan vették, így tudjuk, hogy végig rendesen volt és van szervizelve.
Irtó sok hely van benne, konkrétan a bútorokat leszámítva két körben elköltöztünk vele. Nekünk elég kényelmes is, nem vagyunk mondjuk valami nagyravágyók, klíma, fűtés, légzsákok vannak, ennyi a lényeg. Márciusra várjuk az első babánkat, már belepakoltuk a hordozót próbaképp, a babakocsi mellé a fél háztartás belefér (pedig jó nagy a babakocsink összecsukva is).
Én is vezetem, 2 évig ingáztam vele napi 60km-t. Irtó keveset eszik, szóval nem fogunk tőle megválni, majd maximum jövőre újítunk mellé egy kicsivel fiatalabb, jobb törésteszttel rendelkező autót.
Van egy batár Ssan Youngunk 7 személyes ezt akkor használjuk ha többen megyünk.
Általában a nagy fiam Opeljét használom könnyebb vele parkolni, csak azt utálom, hogy 3 ajtos és rossz bekötni öcsit hátul.
A párom egy idős passat kombit vezet.
Nekem egy Sorentom van. Azért kaptam én a nagyobbat, mert a párom szerint biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!