Anyukák, nektek milyen autótok van, vagy a férjeteknek?
Tudom, nem igazán gyerekvállalás a kategória, de szeretném, ha maradna mégis ebben a témakörben. Itt ugyanis arra vagyok kíváncsi, hogy mint kisgyerekes szülők, családok, milyen autóval szoktatok járni? (Ha nektek nincs jogsitok/autótok, csak a férjeteknek, akkor ő.)
Márka/típus. Csak kíváncsi vagyok. :)
2 gyerek mellett nekem egy régebbi Volkswagen Sharan freestyle. Nekem nagyon kényelmes hogy egyesével pakolhatóak az ülései és hogy 7 személyes.
Arról nem is beszélve hogy a két üléssor közötti távolság szerintem verhetetlen. Hosszú utakra és városba is egyaránt imádom.
A férjemnek egy pajero terepjárója van. Sok a föld ahova ki szokott járni így neki ez a praktikus. De ha megyünk valahova a családdal akkor általában ezzel szoktunk menni.
Nekem egy féléves Suzuki S-crossom van.
A férjemnek céges autója van, az egy majdnem 1 éves Volkswagen Touareg.
Hosszabb utakra a férjem autójával megyünk. 2 gyerekünk van.
Négyen vagyunk, skoda fabiank van 🤷♀️
Nagy csomagtartója van 🤍 (nekünk nagy legalábbis)
Citroën grandpicassom van
Nekünk kicsi, mert 4 gyerek van, de egy kicsit gyűjteni kell a kényelmesebb 7 személyesre.
(3 gyerek volt a terv, de ikrek jöttek)
Apjuk Renault Clioval jár.
Egyébként mind2 az enyém, ha szigorúan vesszük.
Egyébként valöjában a Clio az enyém, a korábbi kocsimból vettük.
De egy vagyonközösségben élünk🤓
Jeep Avenger.
2 gyereket tervezünk, fontos volt a biztonság, törés tesztek, és ha beul egymás mellé a 2 gyerek ne legyen szendvics belőlük, hanem kényelmesen elferjenek. Közös autó.
Suzuki Ignisünk van, de nem járunk vele nagyjából sehova. Minden gyalog távolságra van tőlünk.
Gondolkodunk nagyobb autón (főleg a férjem), de én egyelőre feleslegesnek érzem hiszen ezzel se járunk sehova, a parkolóban nézegetni meg nagybevásárolni pont jó ez is.
Egy Renault Grand Scenicünk van. De a gyerek mellé van a férjemnek is még kettő és van 4 kutyánk is, akiket aktívan hozunk viszünk ide oda.
A férjem céges kocsija egy Opel Insignia kombi.
2 gyerek.
Nekem egy Renault megane kombi
Férjemnek Audi a6 kombi
(Férjnek van egy nála öregebb 2-es golfja is. Az csak a feeling kedvéér, nem gyerekszállításra :D )
Mind a kettőbe minden is belefér.
Audi A4 B8, férj vezet nekem nincs jogsim.
Nagy a csomagtartója, így lehet bele pakolni jooo sokat
Négyen vagyunk, két gyerek hátul ül, én elől.
Előtte egy Fiat mareank volt, szintén nagy volt a csomagtartó, szerettük, csak szegény már csörgött zorgott, nyikorgott...minden baja volt, megérett a cserére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!