Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van életbiztosításoto...

Anyukák, van életbiztosításotok? A férjeteknek/párotoknak?

Figyelt kérdés
Miért van? Miért nincs?
2012. jún. 29. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem van, egy éves a kislányom és még mielőtt ő született volna és a párommal megismerkedtünk volna, vettem egy lakást elég magas hitellel. Úgyhogy kötöttem akkora életbiztosítást ami fedezi a hitelösszeget, hogy ha netán meghalok akkor ne maradjanak itt az adóssággal (mert egy lakást mire el tudna adni...). Páromnak nincs, nem tudtam rávenni pedig még motorozik is, szóval nem a legbiztonságosabb életet él...

31/N

2012. jún. 29. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat azt még kihagytam hogy 3 e FT/hó , 10 M Ft-ot kap a kislányom ha meghalok, de ha nem halok meg 60 éves koromig akkor semmit nem kapok vissza, tehát nem befektetési célú de ennek megfelelően nem is drága.
2012. jún. 29. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:

kedves előző Én éves egyszeri 9.900,-Ft ot fizetek bankártyabaleset biztosítás gyanánt (otp) és ha meghalok akkor kap a család 9.900.000 Ft ot. Szóval így havi 825 Ft ba van a biztosításom ami nekem is a magas hitelemet fedezi. Csak azért írom ezt mert a havi 3000 Ft SOK!!!

Emellett fizetek 2*10.000Ft os életbiztosítást a férjem 1*10.000Ft osat 10 évre. Még van 8 év!!

Hogy miért van? Mert bármi történhet, de ha nem fog akkor pedig 8 év múlva nagyon jól jön majd a lejárati pénz!!!

2012. jún. 29. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen van mindenkinek 2 felnőtt 2 gyerek, egyben megtakarítás is, a gyerekeknek jó lesz 18 éves korukban ami összegyűlik, nekünk meg 17 év múlva, ami nekünk össze gyűlik. :))

Egyébként mindenkinek van benne halál, baleset kórházi ápolás minden nyavalya.

Azért kötöttük, mert bárkivel bármikor bármi történhet, ha csak kórháza kerül valaki akár mi felnőttek, akár a gyerekek, az már pénzkiesés ugye a táppénz miatt, arról nem is beszélve, ha valamelyikünk meghal, a másik nem marad egy fillér nélkül.

2012. jún. 29. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek van.Szintén olyan,ami x év után semmit nem fizet vissza,ám baj esetén elég jól vizet(10-15 millió körül).Éves díja 15-20 ezer ft/fő.2gyerekes+27hkm
2012. jún. 29. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Hitelfedezeti életbiztosításom van, ingyen adták a jelzáloghitelhez. Ha a hitel lejáratáig nem hal meg az adós, akkor senki nem kap semmit, de ha esetleg mégis, akkor nem az örökösöknek kell tovább fizetni a hitelt. Nekem 3 gyerekem van.

Bankkártyához kapcsolódóan van utasbiztosításom, férjemnek is, ami többek között halál esetére is fizet, de csak ha utazás során történik valami (betegség, baleset, baleseti halál).

Illetve pont 2 napja kötöttem életbiztosítást euróban, de ezt befektetési céllal, 10 évre, mert elég jó hozama van.

2012. jún. 29. 22:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs nekem sem, a férjemnek sem.

Eszünkbe sem jutott, hiszen még havi ezer forintot sem tudnánk erre félretenni, örülünk, ha a számlák be vannak fizetve.

Pont emiatt nekem nincs bankkártyám sem, bérletet sem tudunk venni.

2012. jún. 30. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!