Anyukák, van életbiztosításotok? A férjeteknek/párotoknak?
Nekem van, egy éves a kislányom és még mielőtt ő született volna és a párommal megismerkedtünk volna, vettem egy lakást elég magas hitellel. Úgyhogy kötöttem akkora életbiztosítást ami fedezi a hitelösszeget, hogy ha netán meghalok akkor ne maradjanak itt az adóssággal (mert egy lakást mire el tudna adni...). Páromnak nincs, nem tudtam rávenni pedig még motorozik is, szóval nem a legbiztonságosabb életet él...
31/N
kedves előző Én éves egyszeri 9.900,-Ft ot fizetek bankártyabaleset biztosítás gyanánt (otp) és ha meghalok akkor kap a család 9.900.000 Ft ot. Szóval így havi 825 Ft ba van a biztosításom ami nekem is a magas hitelemet fedezi. Csak azért írom ezt mert a havi 3000 Ft SOK!!!
Emellett fizetek 2*10.000Ft os életbiztosítást a férjem 1*10.000Ft osat 10 évre. Még van 8 év!!
Hogy miért van? Mert bármi történhet, de ha nem fog akkor pedig 8 év múlva nagyon jól jön majd a lejárati pénz!!!
Igen van mindenkinek 2 felnőtt 2 gyerek, egyben megtakarítás is, a gyerekeknek jó lesz 18 éves korukban ami összegyűlik, nekünk meg 17 év múlva, ami nekünk össze gyűlik. :))
Egyébként mindenkinek van benne halál, baleset kórházi ápolás minden nyavalya.
Azért kötöttük, mert bárkivel bármikor bármi történhet, ha csak kórháza kerül valaki akár mi felnőttek, akár a gyerekek, az már pénzkiesés ugye a táppénz miatt, arról nem is beszélve, ha valamelyikünk meghal, a másik nem marad egy fillér nélkül.
Hitelfedezeti életbiztosításom van, ingyen adták a jelzáloghitelhez. Ha a hitel lejáratáig nem hal meg az adós, akkor senki nem kap semmit, de ha esetleg mégis, akkor nem az örökösöknek kell tovább fizetni a hitelt. Nekem 3 gyerekem van.
Bankkártyához kapcsolódóan van utasbiztosításom, férjemnek is, ami többek között halál esetére is fizet, de csak ha utazás során történik valami (betegség, baleset, baleseti halál).
Illetve pont 2 napja kötöttem életbiztosítást euróban, de ezt befektetési céllal, 10 évre, mert elég jó hozama van.
Nincs nekem sem, a férjemnek sem.
Eszünkbe sem jutott, hiszen még havi ezer forintot sem tudnánk erre félretenni, örülünk, ha a számlák be vannak fizetve.
Pont emiatt nekem nincs bankkártyám sem, bérletet sem tudunk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!