Anyukák, mit tesztek azért, hogy később öregedjetek? Gondolok itt az arc szépségére, továbbra is fiatalosak maradjatok, hogy tetszetek a férjeteknek.
Nagyon szeretem a férjemet és imádok neki tetszeni, imádom, amikor látom rajta, hogy tetszek neki!:)
8 hónapos a lányom
Én a Béres cseppre esküszöm, amíg nem szedtem látszott rajtam a fáradság, illetve több embernek ajánlottam, akiken azt láttam hogy fiatalabbaknak néztek ki. Az arc kisimul, ha a szervezet megkapja a nyomelemeket, könnyebb dolgoznia, kiül az arcra.
A testmozgástól meg pörög a hormonháztartás ( én kocogok bár nagyon keveset és ez is használ) és arra a napra sokkal vidámabb az ember. Szerintem ez is szépít.
Konkrétan az arcom szépségéért annyit teszek csak, h mindig alaposan lemosom a sminket és nappali/ éjszakai krémmel kenem. Néha arcradír, pakolás. pár hónapja műszempillát rakattam fel.
Nem az öregedés megelőzésére, inkább súlytartás miatt majdnem minden nap sportolok 1 órát (futok, tornázok vagy biciklizek).
Szoktam néha szolizni, rendszeresen gyantáztatok és olykor fodrászhoz is eljutok.
En az arcomat nem igazan kenegetem semmivel, mert a terhessegek alatt es utan a korabban szep borom nagyon pattanasos lett, masfel evnyi kiserletezes utan sikerult rendbe hoznom, most mar majdnem olyan, mint regen, viszont az arctisztiton kivul csak a pattanas elleni pakolast hasznalom hetente haromszor. Nekem mondjuk nem szaraz a borom, ha az lenne, akkor keresnek ra kremet.
Kozmetikushoz kezelesre havonta jarok, fodraszhoz is havonta festeni es kethavonta vagatni is.
Heti 5 alkalommal alakformalo tornazom, vagy inkabb most mar izomfejlesztesbe csap at, mert igen megtetszett.
Az oltozkodesemre is odafigyelek, szeretem a jo parfumoket, szep cipoket, elegans, de egyben gusztusosan (es nem tul kihivoan) szexi ruhakat.
Nekem ennyi jelenleg meg eleg, a ferjemnek is.
Köszönöm a válaszokat, én is használok pakolást és szedek szépségvitamint,hogy pótoljam a szükséges nyomelemeket.
Sajnos most kisebb sportra, mozgásra még nincs lehetőségem, de hamarosan itthon kezdem, aztán majd folytatom a szabadban. (séta, kocogás)
szoláriumba én is elmegyek időnként és igyekszem én is csinosan öltözködni, ékszereket viselni és szépen sminkelni még napközben is.
Én 25 éves korom óta használok ránctalanító krémet, szemránckrémet, és éjszakai krémet is, nagy ritkán szolizok mert szebbé teszi az arcom, de nem csokibarnára. Utálom hogy a szám végében van egy lefelé ívelő ránc:(( Ezen kívül még itthon is van rajtam egy kis alapozó és szempillaspirál.
Hetente radírozom a bőröm.
a szolárium valóban öregíti a bőrt, de ha mértékkel és néha csinálja az ember, akkor még jót is tesz neki.
25 éves korod óta ránctalanító krémet használsz? Hogyhogy ilyen korán kezdted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!