Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosak az elvárasaim, ha a...

Jogosak az elvárasaim, ha a párom azt szeretné, hogy a gyerekei hozzánk költözzenek?

Figyelt kérdés

A párom szeretné, ha a gyermekei hozzánk költöznének vagy legalább váltott elhelyezésben legyenek (2-2 hét), ebben az a gyerekek anyja is támogatja. Én is támogatom, de csak néhány feltételhez kötötten. Például, hogy az én gyermekeim helyzete ne változzon jelentősen, azaz maradjon a külön szoba, kert stb (ezt csak közös alberlettel lehetne összehozni), elsődlegesen ő foglalkozzon a gyerekeivel értve ezalatt, hogy iskolába és haza ő vigye őket, a tanulmányaikkal ő foglalkozzon, ő ellenőrizze a házikat és a felszerelesüket, ő tartsa a kapcsolatot a tanáraikkal...

Ahogy ezt elmondtam, teljesen kiakadt, hogy miért szabok feltételeket, ő sem szab nekem. Legutóbb mar azzal jött, hogy ha ezt csinálom, ő teljesen elbizonytalanodik a kapcsolatunkban.

Tényleg olyan durva dolgokat kértem tőle? Szerintem ennyi lenne a minimum.

febr. 3. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem férne bele.

Gondolja már át, bszki, minden második héten HAT gyerekre kell főznöd, mosnod, stb - neked, mert "te vagy a nő".

Én megmondanám, hogy ezt nem, és nem azért mert nem szeretem a másik három gyereket, hanem mert nem vagyunk szeretetszolgálat, hogy minden második héten HAT gyereket neveljünk.

Hogyne. Bár eleve nem is állnék össze olyannal, akinek van gyereke, pont ezért :(

febr. 5. 15:02
 62/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem hozzám szeretné őket beköltöztetni, hanem úgy gondolta, hogy adjam el a házat és vegyem meg az szülei lakása melletti lakást - te nem röhögted ki ebben a pillanatban? Én seggre ültem volna, az is biztos, olyan nonszensz.
febr. 5. 15:06
 63/63 anonim ***** válasza:
100%

Nagy játékos a csávó basszus. Szemrebbenés nélkül elintézné magának, hogy legyen egy ingyen háza, rögtön beépített házicseléddel, aki ellátná a 3 kölkét, hogy a gyerektartást is megspórolja (mert hogy emiatt akarja a váltott felügyeletet az 1000%), és még anyuci szoknyája mellé is visszakuporodhat.

Nem kispályás.

febr. 6. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!