Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosak az elvárasaim, ha a...

Jogosak az elvárasaim, ha a párom azt szeretné, hogy a gyerekei hozzánk költözzenek?

Figyelt kérdés

A párom szeretné, ha a gyermekei hozzánk költöznének vagy legalább váltott elhelyezésben legyenek (2-2 hét), ebben az a gyerekek anyja is támogatja. Én is támogatom, de csak néhány feltételhez kötötten. Például, hogy az én gyermekeim helyzete ne változzon jelentősen, azaz maradjon a külön szoba, kert stb (ezt csak közös alberlettel lehetne összehozni), elsődlegesen ő foglalkozzon a gyerekeivel értve ezalatt, hogy iskolába és haza ő vigye őket, a tanulmányaikkal ő foglalkozzon, ő ellenőrizze a házikat és a felszerelesüket, ő tartsa a kapcsolatot a tanáraikkal...

Ahogy ezt elmondtam, teljesen kiakadt, hogy miért szabok feltételeket, ő sem szab nekem. Legutóbb mar azzal jött, hogy ha ezt csinálom, ő teljesen elbizonytalanodik a kapcsolatunkban.

Tényleg olyan durva dolgokat kértem tőle? Szerintem ennyi lenne a minimum.

febr. 3. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
27%
Nekem már az is furán hangzik, hogy együtt éltek, és ő nem foglalkozik a te gyerekeiddel. A külön kasszát meg hogy kell elképzelni? Te fizeted a rezsi 4/5-öd részét, a párizsiból, kenyérből, vajból, tejből kiméred, hogy neki mennyi jár, vagy ő külön vásárol magának, és a ti ételeitekhez nem nyúl, vagy mikor mentek fagyizni, akkor ő fizeti a sajátját, te meg a többi 4 fagyit? A wc papír 1/5-ét fizeti? Vagy ha autóval mentek valahová, akkor a benzin 1/5-ét, mert miért költsön a te gyerekeidre.
febr. 3. 15:57
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

48!

A 41.-kommentemre reagalt a 47.- hozzászóló. Mivel nem megy neki az értő olvasas, neki írtam, hogy nem a kérdező jelenlegi pasijarol volt szó a valaszomban, hanem a kérdező gyerekeinek apjarol. Onnan, a 48.-bol valóban ki maradt az ex.

febr. 3. 16:00
 53/63 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer dolgoztam olyanokkal, ahol a férj és feleség közös gyerek mellett is külön kasszán volt, és elmesélték, hogy a hűtőben külön polc volt, hol kinek a kajája van. A gyereket felváltva etették. 😳

Sőt, külön vettek tüzifát is, és ott az volt a rend, hogy egyik nap az egyik fájával fűtöttek be, másik nap a másikéval.

Azt hittem, vicc, de igaz volt.

febr. 3. 16:55
 54/63 anonim ***** válasza:
84%

“Nem hozzám szeretné őket beköltöztetni, hanem úgy gondolta, hogy adjam el a házat és vegyem meg az szülei lakása melletti lakást”

Szoval elvárja hogy add el a TE házad és vedd meg TE a szülei mellettit… de kozben meg van képe kijelenteni hogy elbizonytalanodik… hol Ő ebben az egészben? Szerintem kihasznal es buta vagy ha ebbe bele mész

febr. 3. 18:09
 55/63 anonim ***** válasza:
29%

54, visszülhetnél az iskolapadba, hisz olvasni se tudsz. 🤦

A fickó szülei melletti lakást kellene megvenni a fickó szerint, azzal egybenyitni, ami így teljes függőséghez vezetne, holott most önálló tulajdona van a nőnek.

febr. 3. 18:25
 56/63 anonim ***** válasza:
84%
55/ ha en nem tudok olvasni akkor Te pláne… fuss neki még egyszer
febr. 3. 19:10
 57/63 anonim ***** válasza:
76%
Én ezt biztos nem vállalnám, a leírtak alapján, szerintem neked lenne ezzel a legtöbb melò, nem a párodnak. A te házad, nem vagy köteles plusz 3 gyerekkel együtt élni, vagyis tőrödni velük, hisz nyílván őket is el kell látni, mint a sajátjaidat, arròl nem is beszélve, hogy hol fér el plusz 3 fő, pici a hely is hozzá.
febr. 3. 20:16
 58/63 anonim ***** válasza:
94%

Konkrétan azt kérted, hogy Ő foglalkozzon érdemben a SAJÁT gyerekeivel ( ami teljesen alap dolog, ez amúgy is az ő dolga, felelőssége), amin ő kiakad és konkrétan érzelmileg zsarol a kapcsolatotokkal.

Én a helyedben NAGYON átgondolnám, kell e nekem egy ilyen ember. ( Nekem speciel nem kéne.)

febr. 3. 22:38
 59/63 anonim ***** válasza:
22%

41." Ha apuka azért lépett le mert mindhárom gyerek problèmás"

Lehet. De anyukának lehetett volna annyi esze, hogy ha már az első problémás, nem csinál még kettőt. Cseppet könnyebb lehetne az élete, és nem egy bajos hadsereggel kéne normális pasit találni, mert olyat már nem fog. Csak a maradék van aki normális nőnek nem kell, vagy egy kondérnyi gyerekkel együtt ami szintén problémás.

febr. 3. 23:02
 60/63 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező. Érzelmileg zsarol amiért azt várod hogy ő foglalkozzon a saját gyerekeivel, és elvárja hogy add fel a saját biztos otthonotokat egy abszolut labilis, épp aktuális, gyenge lábakon álló kapcsolat miatt.

Ne tedd!

febr. 3. 23:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!