Jogosak az elvárasaim, ha a párom azt szeretné, hogy a gyerekei hozzánk költözzenek?
A párom szeretné, ha a gyermekei hozzánk költöznének vagy legalább váltott elhelyezésben legyenek (2-2 hét), ebben az a gyerekek anyja is támogatja. Én is támogatom, de csak néhány feltételhez kötötten. Például, hogy az én gyermekeim helyzete ne változzon jelentősen, azaz maradjon a külön szoba, kert stb (ezt csak közös alberlettel lehetne összehozni), elsődlegesen ő foglalkozzon a gyerekeivel értve ezalatt, hogy iskolába és haza ő vigye őket, a tanulmányaikkal ő foglalkozzon, ő ellenőrizze a házikat és a felszerelesüket, ő tartsa a kapcsolatot a tanáraikkal...
Ahogy ezt elmondtam, teljesen kiakadt, hogy miért szabok feltételeket, ő sem szab nekem. Legutóbb mar azzal jött, hogy ha ezt csinálom, ő teljesen elbizonytalanodik a kapcsolatunkban.
Tényleg olyan durva dolgokat kértem tőle? Szerintem ennyi lenne a minimum.
"De tudom, mindig a másik a hibás"
Senki nem mondott ilyet. Átlag kapcsolatban mindkét fél hibás. Amúgy mi van, ha apuka azért lépett le, mert mindhárom gyerek problemas? Persze, az is a kérdező hibája, ugye.
42: nem egy fészekalja gyerek után cseréltem, hanem előtte. De tudom, ma a házasságok nagy része válással végződik, mert a gyerekvállalás után kezdenek el gondolkodni hogy mi van.
Mindegy ez a téma messzire vezet. Továbbra is állítom hogy két ilyen kiterjedt csonkacsaládban csak a konfliktusok vannak borítékolva, hiába akarja mindenki megmagyarázni hogy pedig milyen jól működne. Hogyne, csak kell hozzá 150nm, havi kétmilliós bevétel és napo egy doboz xanax. Akkor tuti működne.
Nem hozzám szeretné őket beköltöztetni, hanem úgy gondolta, hogy adjam el a házat és vegyem meg az szülei lakása melletti lakást, így a kettőt egybenyitva lenne egy nagy lakás, amiben jobban elférnénk 2-2 gyerek/ szoba.
Én viszont nem szívesen vágnék ebbe bele, mert akkor buktam mindent egy esetleges szakítasnál és az sem vonz különösebben, hogy a szüleivel is együtt kelljen élnünk. Ezért gondoltam a közös albérletre, erre viszont neki nem lenne pénze.
47!
A kérdező párja, a gyerekei apja. Nem a partnere....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!