Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosak az elvárasaim, ha a...

Jogosak az elvárasaim, ha a párom azt szeretné, hogy a gyerekei hozzánk költözzenek?

Figyelt kérdés

A párom szeretné, ha a gyermekei hozzánk költöznének vagy legalább váltott elhelyezésben legyenek (2-2 hét), ebben az a gyerekek anyja is támogatja. Én is támogatom, de csak néhány feltételhez kötötten. Például, hogy az én gyermekeim helyzete ne változzon jelentősen, azaz maradjon a külön szoba, kert stb (ezt csak közös alberlettel lehetne összehozni), elsődlegesen ő foglalkozzon a gyerekeivel értve ezalatt, hogy iskolába és haza ő vigye őket, a tanulmányaikkal ő foglalkozzon, ő ellenőrizze a házikat és a felszerelesüket, ő tartsa a kapcsolatot a tanáraikkal...

Ahogy ezt elmondtam, teljesen kiakadt, hogy miért szabok feltételeket, ő sem szab nekem. Legutóbb mar azzal jött, hogy ha ezt csinálom, ő teljesen elbizonytalanodik a kapcsolatunkban.

Tényleg olyan durva dolgokat kértem tőle? Szerintem ennyi lenne a minimum.

febr. 3. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
36%

Se a pasas, se a kérdező nem normális. Felesleges két ilyen kiterjedt családból mozaikcsaládot csinálni. Eleve a nő lakásába vinni a három másikat tényleg pofátlanság. De nem tudom milyen aranyp.nájú lehet a kérdező ha három terhelt gyerek mellé bebútorozik apu és megéri neki. Mert az ő szempontja is érthető, ha 0-24-ben ott van a három sajátos potyagyerek akiket el kell viselni, akkor miért ne akarná a sajátjait is?

És közben ismétlem, tök jogos hogy a kérdező sem akarja a saját lakását erre a célra.

Itt egy megoldás van, a kérdező megy északnak, a pasas délre, mert ez így mindenképpen "igazságtalan".

febr. 3. 13:31
 32/63 anonim ***** válasza:
69%
Baxus 31, ez a stílus... Semmi meglepő nincs abban, ha két elvalt, gyerekes ember kapcsolatba kezd. Ismeretségi körben 3+2 gyerekkel vannak így. Szerencsére nem a te döntésed, hogy kik kezdenek kapcsolatba.
febr. 3. 13:36
 33/63 anonim ***** válasza:
41%

Mi van a stílussal? Biztos tud valamit a kérdező, ha három adhd/auti gyerek mellé bebútorozik egy épeszű pasas. Mondjuk annak os ott a három gyerek, lehet nem igazán állt meg neki más.

Ne legyünk álszentek, senkinek nem álmai netovábbja egy elvált apuka vagy anyuka, pláne egy raklap gyerekkel. Na ezek ketten meg egymásra is találtak. És itt is ez a helyzet, hogy nem bírják megoldani, mert mindkettő a saját vérét helyezi előtérbe.

febr. 3. 13:39
 34/63 anonim ***** válasza:
86%
33, a pasinak is egymibe járnak a gyerekei. Ott jöttek össze
febr. 3. 13:41
 35/63 anonim ***** válasza:
78%
Az a baja stílussal, hogy bunkó. Nyilván magadból indulsz ki, ha szerinted "valamit tud" a nő, ha kell 3 gyerekkel is. Tudod mit tud? Normális, szerethető, önálló nő.
febr. 3. 13:43
 36/63 anonim ***** válasza:
14%
Oh, az kimaradt, nyithatnak közösen egy bentlakásost 130 négyzetméteren. Még 1-2 közös gyermek hiányzik ebből az idillből.
febr. 3. 13:43
 37/63 anonim ***** válasza:
16%
35: az már egyszer megbukott, vagy nem lenne elvált. De tudom, mindig a másik a hibás. Három gyerek meg hátrány, csak itt a gyakorin tapossák egymás sarkát a dúsgazdag topmodell háromgyermekes anyukák, akikért kapkodnak a pasik. A valóság meg az hogy hát jut valami és kész. Mondjuk egy ilyen.
febr. 3. 13:45
 38/63 anonim ***** válasza:
20%
Bunkó, te vagy a terhelt gyerek.
febr. 3. 13:45
 39/63 anonim ***** válasza:
60%

"...az már egyszer megbukott, vagy nem lenne elvált. "

Neked pontosan hány partnered volt eddigi eletedben?

febr. 3. 13:46
 40/63 anonim ***** válasza:
13%
Nem mindegy? Nem gyerekvállalás után kezdtem felpróbálni a pasasokat, mert addigra a kompromisszumos marad mindkét oldalon.
febr. 3. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!