Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosak az elvárasaim, ha a...

Jogosak az elvárasaim, ha a párom azt szeretné, hogy a gyerekei hozzánk költözzenek?

Figyelt kérdés

A párom szeretné, ha a gyermekei hozzánk költöznének vagy legalább váltott elhelyezésben legyenek (2-2 hét), ebben az a gyerekek anyja is támogatja. Én is támogatom, de csak néhány feltételhez kötötten. Például, hogy az én gyermekeim helyzete ne változzon jelentősen, azaz maradjon a külön szoba, kert stb (ezt csak közös alberlettel lehetne összehozni), elsődlegesen ő foglalkozzon a gyerekeivel értve ezalatt, hogy iskolába és haza ő vigye őket, a tanulmányaikkal ő foglalkozzon, ő ellenőrizze a házikat és a felszerelesüket, ő tartsa a kapcsolatot a tanáraikkal...

Ahogy ezt elmondtam, teljesen kiakadt, hogy miért szabok feltételeket, ő sem szab nekem. Legutóbb mar azzal jött, hogy ha ezt csinálom, ő teljesen elbizonytalanodik a kapcsolatunkban.

Tényleg olyan durva dolgokat kértem tőle? Szerintem ennyi lenne a minimum.

febr. 3. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
72%

20,

"Ezért is javasoltam a közös albérletet, amit ő nem akar én viszont a házat nem szeretném eladni."

Apuci akarja 3 idegen porontyot a nő házába költöztetni a gyerekeket kitúrva a megszokott helyükről.

febr. 3. 11:50
 22/63 anonim ***** válasza:
62%

Érthetőek a feltetelek, de nem feltétlenül kivitelezhetőek. Ha egy család vagytok, márpedig ha együtt éltek az kellene hogy legyetek, minden gyereknek ugyanannyi jár. Tehát ha 3 gyereknek külön szobája van, akkor q másik 3nak is legyen külön szobája. 7 hálószobás alberlet????

Foglalkozni is azonosan kell velük. Ez az én gyerekem te gyereked hozzaallas nem vezet jóra.

Innen nézve nem jó ötlet a váltott elhelyezés.

febr. 3. 11:57
 23/63 anonim ***** válasza:
88%

"A párod gyerekei nem leprásak vagy hasonló, hogy külön kelljen tőlük aludni mindenkinek. "

Nyilván a kérdező gyerekei nem akarják a szobájukat megosztani a pasi gyerekeivel. Semmi baj nincs ezzel, joguk van hozzá. Kb senki sem akarna x időnként alvopajtast

febr. 3. 11:59
 24/63 A kérdező kommentje:

#13 Nem nagy szobákat kell elképzelni. 1 fős szobák. Befér egy emeletes ágy, aminek az aljában van az íróasztal, egy faliszekrény meg alá egy fotel/komód. Leporello ajtók vannak, mert a hagyományosat nem lehetett volna kinyitni. Azért a mi szobánkban alszanak, mert az nagyobb kb 9m². Az egész ház kb 65m² teraszokkal együtt.

A ház az enyém, nagyszüleimtől örököltem.

febr. 3. 11:59
 25/63 anonim ***** válasza:
98%

20 vagyok, akkor ha a tiéd a ház el ne add...ne legyél bolond a saját házból albérletbe menni.

Nem értem miért várná el a párod, hogy az O gyereket is te neveld.

Érzelmi zsarolás amit művel veled." Elbizonytalanodik a kapcsolatotunkban"

febr. 3. 12:03
 26/63 anonim ***** válasza:
94%
65 nm mar igy is baromi kicsi 5 embernek,meg oda koltoztetnel +3 at? Uristen,menekulj. Ne haragudj de en biztos nem egyeznek bele. Apuka menjen lathatasra csinaljon programokat de nem engednek masik 3 gyereket a hazamba ket hetekre sem. Ugyis rad marad minden. Ebben biztos lehetsz, fozni mosni ekkora csapatra azert durva lehet.
febr. 3. 12:11
 27/63 anonim ***** válasza:
93%
Ehh szakítanék. Nem sokat tett eddig se bele.
febr. 3. 12:37
 28/63 anonim ***** válasza:
97%
Nehogy már a kérdező legyen rossz, amiért a SAJÁT házába nem akar +3 főt, akit a saját terhére lát el szinte teljesen, és még a SAJÁT gyerekeitől el legyen véve a saját szoba.
febr. 3. 13:27
 29/63 anonim ***** válasza:
86%
Szóval amellett, hogy rád lőcsölné a 3 gyerekét, még be is költöztetné a TE 65m2-edre? Hogy 8-an lakjatok ott??? Amúgy normális? Én kitenném a szűrét. Minek neked egy 4. gyerek? Nincs elég bajod?
febr. 3. 13:27
 30/63 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mondd, hogy te is elbizonytalanodtál a kapcsolatotokban, és jó lenne, ha addig is kiköltözne, amíg átgondolod, kell-e ez neked (remélem, nem)
febr. 3. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!