Mennyire lesz steril egy mikrós gőzsterilizálóban a cumisüveg, ha nem tud forogni a mikróban?
Vettünk egy MAM-os mikrós gősterilizálót a cumisüvegek és egyéb eszközök fertőtlenítéséhez. Sajnos nagyobb a mérete, mint a mikrónk belseje a tányérral. Ha a forgótányért kiveszem, pont befér. Ha jól tudom a forgó tányér azért van benne, mert egy oldalról érkeznek a hullámok, így csak a behelyezett étel(ebben az esetben gőzsterilizáló) egyik felét éri.
Használhatom így a mikrót? Vagy azt csak a tányérral szabad?
Esetleg az működhet, ha félidőnél kiveszem és megfordítom, esetleg 4 részre osztva az időt mindig egy negyeddel forgatom el a sterilizáló tálat, az pótolhatja a forgótányér hiányát?
Köszönöm a válaszokat előre is!
10-es, de ha csak az egyik oldalat melegiti, a masikat nem, az tonkreteszi az uveget- errol beszelunk.
Kerdezo , nekem irto pici a mikrom, ugy is hirdetik, hogy lakokocsiba valo, meg egy bogre is alig fer be.
Vegyel sterilizalo zacskot, sterilizalo tablettat, vagy elektromos sterilizalot, nekunk az volt, nagyon szerettem, nem egy nagy tetel. Ezt nem tudod visszakuldeni `?
Én anyatejet adtam le, azt vizsgálják is. Aventes mikrósterilem volt, nekem is ki kellett venni az üvegtálat a mikróból, és soha nem találtak kórokozót a leadott tejben. Se a sterilizáló, se a fejőgép nem olvadt meg. Az Anyatejgyűjtő úgy kérte, hogy 1-2 perccel tovább mikrózzuk a sterilizálót az előírthoz képest, de ezt is bírta minden alkatrész.
Btw a kórházban is üvegtál nélküli mikróban használtuk a sterilizálót (koraszülött a fiam, a kórházban eleinte lefejt tejet kapott, ezért sterilizáltam ott is).
Szóval én nyugodtan használnám így. Persze garanciát nem tudok vállalni, hogy neked is jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!