Mennyire lesz steril egy mikrós gőzsterilizálóban a cumisüveg, ha nem tud forogni a mikróban?
Vettünk egy MAM-os mikrós gősterilizálót a cumisüvegek és egyéb eszközök fertőtlenítéséhez. Sajnos nagyobb a mérete, mint a mikrónk belseje a tányérral. Ha a forgótányért kiveszem, pont befér. Ha jól tudom a forgó tányér azért van benne, mert egy oldalról érkeznek a hullámok, így csak a behelyezett étel(ebben az esetben gőzsterilizáló) egyik felét éri.
Használhatom így a mikrót? Vagy azt csak a tányérral szabad?
Esetleg az működhet, ha félidőnél kiveszem és megfordítom, esetleg 4 részre osztva az időt mindig egy negyeddel forgatom el a sterilizáló tálat, az pótolhatja a forgótányér hiányát?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem merted le elotte ?
Hat, mikor ott lesz az ordito ehes gyerek, te meg 4 reszletben inditod a mikrot, vered majd a fejed a falba 😁
Én ezért nem vettem mikrósat, mert lemértem :D férjem szerint zizi vagyik, de aztán mutattam neki látod nem fog beférni. Elektomosat vettünk. Cumisüveged milyen van? Az új fajta MAM-osat lehet mikróba magában. Vab róla leírás is.
Szerintem amúgy ha nem forog nem hiszem, hogy jó lenne..pont a funkcióját veszti el :/
Én ilyet vettem, ebbe 1 db 120 ml-s és 2 db 260 ml-s tuti belefér. Másfél percig kell mikrózni, szerintem nagyon praktikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!