Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős volt/lesz a...

Mennyi idős volt/lesz a gyereked, amikor visszamentél/visszamész dolgozni?

Figyelt kérdés
Inkább a mostani pici gyerekes anyukáktól kérdezem.
febr. 1. 19:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20 úgy, hogy Szlovákiaban élek, ahol ugyanúgy 3 év a szülési szabadság,de a gyerek csak 5 éves korától óvoda köteles, az iskola előtt egy évvel .
febr. 4. 07:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Akkor végülis pont muszáj 5 éves koráig maradni otthon vele. Erről beszéltem 😀
febr. 4. 07:49
 23/27 anonim ***** válasza:

22 nem, nem muszáj, be lehet adni hamarabb is a gyereket oviba, de a szülő döntése, hogy be-e adja 3 éves korában, vagy csak 5

sőt, vannak ovik, ahová már 2,5 évesen is mehet a gyerek.

febr. 4. 08:47
 24/27 anonim ***** válasza:

A fiam áprilisban lesz kettő, már kérdezte az igazgató néni, hogy szeptemberben megy-e oviba.(kis település,mindig van hely)Nem adom be, csak egy év múlva szeptemberben amikor már 3 éves elmúlt.

Ez lemaradt.

febr. 4. 08:48
 25/27 anonim ***** válasza:

20, kinek hogy.

Nekem azóta is csak a gyerekek körül forog az életem, hogy visszamentem dolgozni, csak éppen sokkal nehezebb mindent elintézni és bizony frusztrál, hogy két meeting között is sokszor azon kattog az agyam, hogy jó-jó beszámoló időszak, leadási határidő, de menni kéne haza, meg időpontot foglalni fogszabályozásra, meg pénzt kéne felvenni a logopédusnak....stb.

Sokkal könnyebb volt, sokkal boldogabb voltam míg otthon voltam velük, pedig nem gyárban keccsolok 3 műszakban, hanem számviteli csoportvezető vagyok és alapvetően szeretem a munkám.

febr. 4. 09:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Nálunk gyerek szeptemberben született így 4 évesen mehet oviba,de 2 éves kora óta bölcsis. Imádok dolgozni de fárasztó hogy nincs délutáni alvás. Nekem mindegy ki mikor adja le a gyerekét bölcsibe vagy oviba,ő dolga,de utálom ha valaki beszól nekem amiért leadtam bölcsibe.
febr. 4. 13:10
 27/27 anonim ***** válasza:

26, senki nem szólt be itt senkinek.

Mindenki leírta, ki mikor adta bölcsibe, oviba a gyerekét

Nekem is teljesen mindegy ki mikor adja be akárhová is a gyerekét

Viszont aki később, azt ne nevezze már senki befasult gyeskontyos anyának.

Szóval fordítva is legyen úgy, hogy ne szóljon be senki azért mert a másik gyerek később kezdett intézménybe járni

febr. 4. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!