Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős volt/lesz a...

Mennyi idős volt/lesz a gyereked, amikor visszamentél/visszamész dolgozni?

Figyelt kérdés
Inkább a mostani pici gyerekes anyukáktól kérdezem.
febr. 1. 19:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Mind a két gyerekem 2,5 éves volt mikor vissza mentem dolgozni.
febr. 1. 19:34
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

16 hónaposan kezdte szeptemberben a bölcsit. Könnyen beszokott szerencsére.

Nem ez volt az eredeti terv, hanem hogy 2 éves kora után megyek majd vissza. De sajnos másképp alakult.

febr. 1. 19:39
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
2 éves korában tervezek visszamenni.
febr. 1. 19:51
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb 22 hónapos volt. A kicsi ősszel fogja kezdeni, ő is 20-22 hónapos lesz.
febr. 1. 19:54
 5/27 anonim ***** válasza:
56%

Két éves lesz,de nem megyek vissza dolgozni egyenlőre.

Három évesen megy oviba,majd akkor megyek.ha találok munkát(az előző helyre nem mehetek vissza)addig maradok itthon amíg nem találok megfelelő munkát.

febr. 1. 20:05
 6/27 anonim ***** válasza:
46%
3,5 éves volt. Ki szerettem volna használni azt az időt ami már soha nem jön vissza. Dolgozni még dolgozgatok 100 évig de ez a 3 év nem pótolható. Közben azért csináltam 2 tanfolyamot és elkezdtem az egyetemet.
febr. 1. 20:30
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
2 év 3 hónapos.
febr. 1. 20:57
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
3
febr. 1. 21:40
 9/27 anonim ***** válasza:
2 éves múlt amikor kezdte,előbb nem került be. Nagyon szereti viszont folyton beteg. Az a szerencse hogy a munkahelyemnek ez nem gond amíg tudom igazolni.
febr. 1. 21:54
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Pár nap híján 18 hónapos volt. Már 4 hónappal korábban vártak volna vissza a munkahelyemre de arra nem-et mondtam. Most múlt 3 éves és terhes vagyok a második babámmal. Terveim szerint jövőre szeptemberben kezdi a bölcsikét szintén 1.5 évesen.
febr. 1. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!