Mennyi idős volt/lesz a gyereked, amikor visszamentél/visszamész dolgozni?
Figyelt kérdés
Inkább a mostani pici gyerekes anyukáktól kérdezem.febr. 1. 19:33
1/27 anonim válasza:
Mind a két gyerekem 2,5 éves volt mikor vissza mentem dolgozni.
2/27 anonim válasza:
16 hónaposan kezdte szeptemberben a bölcsit. Könnyen beszokott szerencsére.
Nem ez volt az eredeti terv, hanem hogy 2 éves kora után megyek majd vissza. De sajnos másképp alakult.
4/27 anonim válasza:
A nagyobb 22 hónapos volt. A kicsi ősszel fogja kezdeni, ő is 20-22 hónapos lesz.
5/27 anonim válasza:
Két éves lesz,de nem megyek vissza dolgozni egyenlőre.
Három évesen megy oviba,majd akkor megyek.ha találok munkát(az előző helyre nem mehetek vissza)addig maradok itthon amíg nem találok megfelelő munkát.
6/27 anonim válasza:
3,5 éves volt. Ki szerettem volna használni azt az időt ami már soha nem jön vissza. Dolgozni még dolgozgatok 100 évig de ez a 3 év nem pótolható. Közben azért csináltam 2 tanfolyamot és elkezdtem az egyetemet.
9/27 anonim válasza:
2 éves múlt amikor kezdte,előbb nem került be. Nagyon szereti viszont folyton beteg. Az a szerencse hogy a munkahelyemnek ez nem gond amíg tudom igazolni.
10/27 anonim válasza:
Pár nap híján 18 hónapos volt. Már 4 hónappal korábban vártak volna vissza a munkahelyemre de arra nem-et mondtam. Most múlt 3 éves és terhes vagyok a második babámmal. Terveim szerint jövőre szeptemberben kezdi a bölcsikét szintén 1.5 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!