Milyen erzes visszamenni dolgozni 3 ev utan?
Majdnem 6 év kihagyás után mentem vissza most szeptemberben. Őszintén: nem vártam. Bár a gyerekeimtől picit már hullani kezdett a hajam, nekem ez egy korszak végét jelentette.
Aztán eljött a szeptember és olyan kisimult és kiegyensúlyozott vagyok, mint a gyerekek születése előtt. Van energiám hozzájuk (mert ugye már nincs velük 24 órám), van időm magamra (napi bevásárlások is egyszerűbbek) és a házimunkára.
Nekem nagyon jól jött, pedig tényleg nem az voltam, aki epekedik a gyerekmentes időért.
6 év után mentem vissza 1,5 évvel ezelőtt és utálom.
Nem a munkát, mert olyat csinálok, amit szeretek. Kihívás is van benne, folyamatos fejlődés, munkatársak is viselhetők, DE
semmi időm nincs. Állandóan csak rohanok (a wc-ből írok). Lakás szalad, alig van időm a gyerekekre (heti háromszor az apjuk hozza-viszi őket).
Igaz, 8 órában mentem vissza, de összvissz 10 percre van a mhelyem. Ami lett volna 6 órában, ott az ingázással elment volna annyi, hogy 8 óra legyen.
Egy 4 órás fix, vagy egy 6 órás home office kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!