Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Home officeban hogy dolgoztok...

Home officeban hogy dolgoztok két eleven gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Minden tanácsot szívesen fogadok.

jan. 28. 15:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%

Természetesen sehogy.

Nálunk is kötelező HO van, de írásos engedéllyel mehetek az irodába. Megyek is, mert nem, nem lehet érdemi munkát végezni, amikor ott visít az egyik gyerek, húz a másik.

9-16-ig munkahelyen vagyok, utána a családé.

jan. 30. 17:09
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért nem érem miért hiszi mindenki hogy home office - fizetett otthonlet. Mintha napi két emailt elég lenne megírni,azt is akkorm,ikor akarod. Hát rohadtul nem.

Segíteni nem tudok de tudd,nem vagy egyedül. Nyelvtanár vagyok,sok a vállalati ügyfelek és a maga tanítványom is,de csak kora reggel,késő este illetve hétvégén tudok vállalni. Baromi leterhelt,gyakorlatilag mikor családi életet kellene élni. De máshogy nem lehet. Két gyerekem van,mindketten ovisok,tökéletesen aterzem amit írsz

Nekünk van babysitter,havi kb kétszer jön,de azt azért hogy a férjemmel kettesben tudjunk lenni. Illetve rendelem az ebédet. Fozzon akinek hat anyja van.

Nem voltam hasznos,de tudd,hogy nem vagy egyedül. Az ertetlenkedoknek meg ne is magyarázkodj,soha nem fogják megérteni.

febr. 15. 12:42
 23/23 anonim ***** válasza:

Kettő szülő van és az nagyszülők, ha nagyon nincs pénz másra.

Egyben egyéb elfoglaltság kell nekik. Sport, szakkörök, hobbik de az viszi a pénzt.

ápr. 27. 13:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!