Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Home officeban hogy dolgoztok...

Home officeban hogy dolgoztok két eleven gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Minden tanácsot szívesen fogadok.

2024. jan. 28. 15:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Bemegyek a dolgozószobámba, becsukom az ajtót és dolgozom. A HO annyiban különbözik a bejárástól, hogy nem kell utazni.
2024. jan. 28. 15:42
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
11#, ez de szuper ötlet. A két gyerek meg ölje meg egymást vagy gyújtsák fel a lakást/házat? Vagy hogy gondoltad? Lekötözöd őket? Elolvastad a kérdést egyáltalán?!
2024. jan. 28. 15:45
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Miért, ha benn lennék a munkahelyen, akkor mi lenne?

VAGY óvodában/iskolában vannak, VAGY ha betegek, akkor nem dolgozom, hanem táppénzen vagyok.

Ha valaki nem tudja megoldani a gyerekek felügyeletét, az ne akarjon HO.ban dolgozni!

2024. jan. 28. 16:01
 14/23 NTBS ***** válasza:
49%

Megneveled őket.

Időbe telik, de megéri.

2024. jan. 28. 16:38
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Home office. Az azt jelenti, hogy otthonról dolgozol, ergo nem mész be a munkahelyedre. Nem tudom, sokan miért úgy tekintenek rá, mintha otthon lennének szabin és úgy dolgoznának. Úgy tényleg nehéz. A home office arról szól, hogy otthonról dolgozol. Vagy gondoljunk bele, milyen lenne, ha bevinned a gyerekeket a munkahelyedre. Pont ugyanannyira tudnál ott is tőlük dolgozni. Sehogy.
2024. jan. 28. 16:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyik van itthon, akkor sima ügy. De ha mindketten, akkor tényleg inkább szabadság vagy táppénz. Nekem is fixen távmunka, csak indokolt esetben megyek be dolgozni, a gyerekek meg ugye bölcsiben és oviban vannak napközben normál esetben, ez így nagyon kényelmes. De amikor betegek, akkor az már nem az. Amíg tényleg betegek, addig oké, mert elvannak a kanapén mellettem, nézik a mesét, néha főzök nekik kávét, megsimogatom a hajukat és ennyi. De amikor már jól vannak, és neadjisten mindketten itthon, akkor esélytelen a hatékony munkavégzés. Annyi a szerencsém, hogy nem kell telefonálnom ügyfelekkel vagy bárkivel, és heti 1 10-20 perces csapatmeetinget leszámítva a kollégákkal meg mindenkivel írásban kommunikálunk, a munka meg néhány határidőt leszámítva rugalmasan végezhető, így amikor alszanak, vagy reggel ébredezéskor, meg amikor a férjemnek kicsit több ideje van rájuk figyelni (ő is itthonról dolgozik), akkor végzem el a feladataimat.
2024. jan. 28. 18:01
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
*teát főzök nekik, bocsi :D A kávét magamnak szoktam kb literszám főzni, mert másképp nem élem túl a napot :D
2024. jan. 28. 18:04
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Nappal szinte semmit, max ha meséznek, de az max 1,5 óra, nem engedem korlátlanul. 6 körül hazaér az apjuk, onnantól bezárkózom a hálóba, éjjel 3-4 felé befejezem.
2024. jan. 28. 19:00
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy a többi kérdésednél is leírtam, ez nem home office...
2024. jan. 28. 22:12
 20/23 anonim ***** válasza:
79%

Változó. 2 és fél éves a fiam. Ha beteg akkor muszáj így dolgoznom mint ma is pl.

Engem már nem nagyon zavar többnyire, tudja mit csinálok, átmegy a másik szobába mesét nézni vagy az ölembe ül és bújik.. Vagy kér rajzlapot és firkál valamit. Aztán 14 óra körül jönnek haza az iskolából a nővérei és elvan velük. 17 óráig tart a munkaidőm.

Igazából viselhető. Akkor rosszabb ha nyűgös és rossz a közérzete, képes egész nap nyafogni. De túlélhető, aranyos kis szeretetgombóc.

2024. jan. 29. 18:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!