Vállalnátok ilyen helyzetben még egy babát?
Figyelt kérdés
Van egy gyermekünk aki elmúlt már két éves!Ithon vagyok vele,nem lett bölcsis!Férjem dolgozik,van saját házunk igaz van még rajta némi hitel,de az tényleg a mai világban már "semmi"!Igazából mind a ketten nagyon vágyunk még egy babára de! férjemnek nemrégen storkeja volt hála égnek teljesen felépült🙏de én nagyon félek sőt rettegek!Hisz a mai világban nagyon megkell gondolni,hogy hány gyermeket vállal az ember és hát nemvagyunk mi se 20évesek!Én 37 párom 43!Ő nagyon hajlik rá,de nekem az eszem azt súgja,hogy ne,de a szívem nagyon harcol 🥺 Hetek óta őrlődök,nem döntést várok itt csak véleményet vagy csak szimplán jól esett most leírni!köszönöm!2024. jan. 24. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!