Ebben a “helyzetben” vállalnátok most babát, vagy várnátok egy félévet?
Férjemmel megbeszéltük, hogy ha beköltöztünk a családi házunkba, akkor indulhat a babaprojekt.
Ezt már a covid vírus előtt megbeszéltük, hogyha találunk házat, akkor tervezhetjük a babàt.
Kb 2hónap és beköltözünk, èn még is aggódom ebben a helyzetben, hogy orvoshoz jàrkàljak. Minden szabályt betartva is, attól tartok, hogy nem úgy állnak majd az orvosok hozzám, ahogy kellene..
Ti mit gondoltok erről? Van aki nem fél, és belevág? Vagy aki kismama, ők mit gondolnak erről?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bennem is felmerült ez a kérdés amikor pozitív lett a tesztem augusztusban de hála Istennek a terhesgondozás, a vérvétel, a háziorvos, fogorvos meg minden ahova eddig mennem kellett zökkenőmentes volt 😊 annyi csak, hogy a covid miatt időpontot kell előre kérni pl. a háziorvosnál de itt is 1-2 nap múlvára kaptam mindig időpontot 😊
Szerintem ez ne tartson vissza benneteket!
Üdv.: egy 21 hetes kismama
Mindjárt szülők. Semmilyen fennakadás nem volt az ellátásban.
Jövőre viszont nagy gebasz lesz az eü-ben az új módosítások miatt.
Az első hullám előtt lettem terhes.
Semmilyen hátrány nem ért a vírus miatt. Sőt! Minden sokkal gördülékenyebben ment, mint 4 éve az első terhességemnél. Érdekes módon most tudták tartani az időpontokat, max 10 percet kellett várakoznom, de olyan is volt, hogy sokkal hamarabb érkeztem és behívtak. Egyedül a védőnőm volt/van betojva, de ez is előnyömre szolgált, mert nem kellett hozzá jàrnom és ott ülni fél napot, hanem messengeren tartottuk a kapcsolatot.
Magánba jártam uh-ra, a férjem mindig bejöhetett.
Szeptemberben szültem, bejöhetett a férjem és utána is még vagy 3 órát velünk volt a szobában.
A kórházban sem zaklattak a nővérek meg a csecsemősök feleslegesen, nagy vizitek sem voltak, tök sokat tudtam pihenni, nyugalom volt.
Persze azt hozzá kell tennem, hogy probléma mentes terhességem volt, így semmilyen plusz vizsgálat nem kellett.
Viszont ha aggódsz vagy félsz, akkor várjatok még, mert ha egész terhesség alatt stresszelsz meg szorongsz, az a babának sem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!