Van egy gyermekünk aki elmúlt már két éves!Ithon vagyok vele,nem lett bölcsis!Férjem dolgozik,van saját házunk igaz van még rajta némi hitel,de az tényleg a mai világban már "semmi"!Igazából mind a ketten nagyon vágyunk még egy babára de! férjemnek nemrégen storkeja volt hála égnek teljesen felépült🙏de én nagyon félek sőt rettegek!Hisz a mai világban nagyon megkell gondolni,hogy hány gyermeket vállal az ember és hát nemvagyunk mi se 20évesek!Én 37 párom 43!Ő nagyon hajlik rá,de nekem az eszem azt súgja,hogy ne,de a szívem nagyon harcol 🥺 Hetek óta őrlődök,nem döntést várok itt csak véleményet vagy csak szimplán jól esett most leírni!köszönöm!
Nem.És nem csak a stroke miatt.A korotok miatt.Akárhogy mondják,már késő van.Ráadásul a férjed nem is makk egészséges ezek szerint.Kizárt,hogy vállalnám.
2024. jan. 24. 08:44
5/32 anonim válasza:
Így már én sem vállalnék, csak ha biztosan tudnám, hogy a férjem nélkül is anyagi biztonságban tudnám a két gyereket és ő is nélkülem.
Nálunk az az elhatározás született, hogyha 35 alatt nem érkezik a második (33 vagyok, a férjem 38), akkor nem lesz tesó. De így is tartjuk magunkat az első mondatomhoz.
2024. jan. 24. 08:50
6/32 anonim válasza:
Ha elsőre sikerülne is, akkor apuka 50 évesen vinné oviba gyereket? Nem azt mondom, hogy 20 évesen kell szülni, de egy 50-es férfinak már nagy gyerekei vannak inkább. Szerintem késő.
2024. jan. 24. 08:52
7/32 anonim válasza:
Nem vállalnék. A stroke meg az életkorotok együtt nem túl jó. Ha egészségesek lennétek és nem lenne még baba, akkor megérteném. Sokan szülnek 40 felett.
Szerintem most inkább azzal kéne foglalkozni, hogy a férjednek miért lett stroke-ja.
Lehet, hogy kevesebbet kéne dolgoznia és neked is vissza kéne menned dolgozni, részmunkaidőbe. Így megosztanátok a terheket és nem rá hárulna minden anyagi felelősség.
2024. jan. 24. 09:06
8/32 anonim válasza:
Szerintem simán vállaljátok be. A válaszok jól tükrözik az oldal etnikai összetételét... sajnos van, ahol 15 évesen szokás szülni, és 20 éves korukra, 5 gyerek után már olyan testük, mint egy 60 évesé. Szerencsére a mi családunk magyar, anyám 37 volt, amikor nővérem született, és 39, amikor én. Köszönjük szépen, mind tökéletesen jól vagyunk! ^^
2024. jan. 24. 09:14
9/32 anonim válasza:
8: Köszönjük szépen, mi is magyarok vagyunk és én 40 felett szültem, endo miatt.
De a kérdező férjének most volt stroke-ja. Szerintem az fontosabb, hogy változtasson az életén, életmódján, hogy ne haljon meg 5-10 éven belül. És erre nem az a megoldás, hogy azonnal vállalnak még egy gyereket.
2024. jan. 24. 09:20
10/32 anonim válasza:
Férjem 42 volt, én 27 mikor az első megszületett. Igen 46 évesen viszi óvodába :D és sok 30 éves megirugyelheti a fizikumát, energiáit, hozzá állását a dolgokhoz. Ismerek olyat aki 30 éves, lusta mint a dög és semmit nem foglalkozik a gyerekkel. De legalább fiatal... Ugyanmár. Ja és én akkor nem dolgoztam épp mikor teherbe estem, ő vette fel a gyedet is. Azóta 2 tanfolyamot végeztem el és 2.eves egyetemista vagyok és dolgozom is jól fizető munkahelyen. Ő egyáltalán nem gazdag, szóval nem erre ment ki. De mindent megoldottunk és helyre jöttünk. Még most is azt mondja, hogy lehetne második is,fiatalabban tartja egy kisgyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!