Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni mi lenne...

Nem tudom eldönteni mi lenne a jó, bevállaljam?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, otthon ülő anyuka vagyok, de sok a teendő a ház körül, nem mondanám hogy unatkozom. A szomszédom és egyben barátnőm megkért hogy vigyázzak a kislányára (ő is 1 éves) amíg nem talál ovit a picinek. Kb ugyanakkor esznek, alszanak, macerás egyszerre eltenni őket aludni, és a kislány folyton kézben akar lenni, ha egy pillanatra is leteszem, elkezd bömbölni. Fizetni is szeretne a babysitterkedésért a barátnőm, ami most jól jönne mert a gázszámla az egekben van, meg nem is akarom megbántani, félek hogy a barátságunk rovására menne ha nemet mondanék. Reggel 8kor hagyná itt a kislányt és csak délután 5kor vinné haza. Az is zavar hogy nem tudnék a kisfiammal kettesben játszani, tudom hogy ciki, de nagyon gyorsan felnőnek a gyerekek, és szeretném kihasználni az időt hogy vele lehessek amíg csak tudok (hamarosan én is visszamegyek dolgozni). A nagyszülők is messze laknak, nem tudnak segíteni.

Ti mit gondoltok?

2024. jan. 12. 17:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Es nem is értem, hogy merhet ilyet barki. Ez pofátlanság. Nagyon kellemetlen helyzetbe hoz ezzel téged.

Nekem is van egy ismerősöm, aki "azt olvasta", hogy a babának az a jó, ha 18 fok van otthon, mert jo lesz a hidegtűrése. 1 éves korára tul voltak a harmadik középfülgyulladáson. 2 evesen műteni kellett, mert kiderült, azért nem beszél, mert nem hall a füleben pangó cucctól.

2024. jan. 13. 08:45
 32/37 anonim ***** válasza:
24%

31

Rokonnál ugyan ez van, pedig náluk nem lehet megmaradni olyan meleg van.

A fülbajok nem a hőmérséklet moatt alakulnak ki, simán szűk a hallójáratuk könnyen pang benne a cucc.

2024. jan. 13. 10:17
 33/37 A kérdező kommentje:
Megmondtam a barátnômnek hogy jövô hèttôl nem tudok vigyázni a kislányára. Azt mondta megérti, de akkor ô sem tud a kutyámra vigyázni amíg mi nyaralni megyünk (2hét). Azt hiszem mindenre megkaptam a választ 😅
2024. jan. 15. 00:16
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

33,azta,tényleg jó barátnő.

🤣🤣

2024. jan. 15. 07:13
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora idiótát,már bocs. :D Végül is a kettő ja ugyanaz...
2024. jan. 15. 08:08
 36/37 anonim ***** válasza:
74%

31-es, te sem vagy a legelesebb kes a fiokban 😂

Tudod, fulgyulladast bakterium okoz, nem pedig a levego homerseklete 🤦🏻‍♀️

Akkor ezek alapjan minden Skandinav ember suket lenne ? Ugyanis ott pl. nyitott ablaknal alszanak telen ( -20 fokrol beszelunk )ejjel is mar csecsemokorban, nappal meg ertelemszeruen kint, telen is, mar egesz babakortol.

Mert a jol befutunk otthon az ilyen balkani szokas am.

2024. jan. 15. 10:59
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne vigyázzon a kutyádra, mint hogy neked ossza be az életedet 8-17-ig minden hétköznap :'D
2024. jan. 15. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!