Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni mi lenne...

Nem tudom eldönteni mi lenne a jó, bevállaljam?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, otthon ülő anyuka vagyok, de sok a teendő a ház körül, nem mondanám hogy unatkozom. A szomszédom és egyben barátnőm megkért hogy vigyázzak a kislányára (ő is 1 éves) amíg nem talál ovit a picinek. Kb ugyanakkor esznek, alszanak, macerás egyszerre eltenni őket aludni, és a kislány folyton kézben akar lenni, ha egy pillanatra is leteszem, elkezd bömbölni. Fizetni is szeretne a babysitterkedésért a barátnőm, ami most jól jönne mert a gázszámla az egekben van, meg nem is akarom megbántani, félek hogy a barátságunk rovására menne ha nemet mondanék. Reggel 8kor hagyná itt a kislányt és csak délután 5kor vinné haza. Az is zavar hogy nem tudnék a kisfiammal kettesben játszani, tudom hogy ciki, de nagyon gyorsan felnőnek a gyerekek, és szeretném kihasználni az időt hogy vele lehessek amíg csak tudok (hamarosan én is visszamegyek dolgozni). A nagyszülők is messze laknak, nem tudnak segíteni.

Ti mit gondoltok?

2024. jan. 12. 17:45
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

Nem válalnám. Én kisgyermek nevelő vagyok, de a saját házamban minden nap (ha heti 1-2 alkalom lenne talán) nem válalnám. Mi van ha beteg, vagy a tied az?

Meg soha semmit nem tudnál csinálni programot a sajátoddal, 2 egy idős gyerekkel ki sem tudsz mozdulni.

Tavasszal írássa be bölcsibe és szeptembertől mehet a dolgára

2024. jan. 12. 20:17
 22/37 anonim ***** válasza:
91%
Adja bölcsibe ne rád sozza a gyereket...biztos nem venném el az én gyerekemtol az időt azzal,hogy más kényes gyerekét dajkalom egész nap...
2024. jan. 12. 20:27
 23/37 anonim ***** válasza:
70%
attól függ, mennyi ideig. Ha 1-2 hónap, azt vállalnám, pláne ha a pénz is kell, de ha mondjuk csak szeptemberben menne oviba annyit azért nem
2024. jan. 12. 20:29
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

És ha teszem azt lebetegszel?

Én pl. migrénes vagyok, és persze erőt veszek magamon roham alatt is, ellátom a gyerekem. De plusz egy már meredek lenne. Csak legyen egy 3 napos náthád mikor húz az ágy és csak hálni jár beléd a lélek...

2024. jan. 12. 20:58
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem vállalnám, vagy egy bébiszitter óradíjáért. Ingyen kizárt, az meg, hogy megsértődik esetleg pont kit érdekel.
2024. jan. 12. 21:34
 26/37 anonim ***** válasza:
74%
11-es, a 18 foktól igen, meg tudsz fázni, mert a folyamatos hideg legyengíti az immunrendszeredet és könnyebben elkapsz bármit. Sajnállak, hogy ezt sem tudod.
2024. jan. 12. 21:35
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Adja bölcsibe.

Ha néha néha kéne vigyázni rá oké, de a hét majdnem mindennapjan? Tuti nem. Mas lenne ha pár óra néha, míg elmegy a boltba, kormos stb, de ez így? Adja bölcsibe..

2024. jan. 12. 21:37
 28/37 anonim ***** válasza:
64%

11,éjjelre esetleg eleg a 19 fok.

De nappalra?ne viccelj.

Azért legyen az a 21-22 fok.

2024. jan. 12. 22:00
 29/37 anonim ***** válasza:
84%
Nem vállalnám a felelősséget. 1-1 alkalom pár óra még oké. De nonstop reggeltől késő délutánig biztosan nem.
2024. jan. 12. 22:46
 30/37 anonim ***** válasza:
Én se vállalnám, bár nekem van nagyon rossz élményem hasonló szituációból.
2024. jan. 13. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!