Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni mi lenne...

Nem tudom eldönteni mi lenne a jó, bevállaljam?

Figyelt kérdés

1 éves a kisfiam, otthon ülő anyuka vagyok, de sok a teendő a ház körül, nem mondanám hogy unatkozom. A szomszédom és egyben barátnőm megkért hogy vigyázzak a kislányára (ő is 1 éves) amíg nem talál ovit a picinek. Kb ugyanakkor esznek, alszanak, macerás egyszerre eltenni őket aludni, és a kislány folyton kézben akar lenni, ha egy pillanatra is leteszem, elkezd bömbölni. Fizetni is szeretne a babysitterkedésért a barátnőm, ami most jól jönne mert a gázszámla az egekben van, meg nem is akarom megbántani, félek hogy a barátságunk rovására menne ha nemet mondanék. Reggel 8kor hagyná itt a kislányt és csak délután 5kor vinné haza. Az is zavar hogy nem tudnék a kisfiammal kettesben játszani, tudom hogy ciki, de nagyon gyorsan felnőnek a gyerekek, és szeretném kihasználni az időt hogy vele lehessek amíg csak tudok (hamarosan én is visszamegyek dolgozni). A nagyszülők is messze laknak, nem tudnak segíteni.

Ti mit gondoltok?

jan. 12. 17:45
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne.
jan. 12. 17:50
 2/37 anonim ***** válasza:
91%
Én személy szerint nem vigyáznek más gyerekeire de kinek mi
jan. 12. 17:50
 3/37 anonim ***** válasza:
17%
Ha akarod vállald. De mennyi a gázszámlád? Írd meg kérlek.
jan. 12. 17:51
 4/37 anonim ***** válasza:
89%

Nem vállalnàm. Ahogy ìrtad egyszer pici a gyereked. Ez az idő hagy szòljon most ròla.

Kisgyerek mellett munkàt vàllalnj csak a gyerek rovàsàra lehet, a sajàt bőrünkön tapasztaltam meg.

jan. 12. 17:54
 5/37 A kérdező kommentje:
#3: számokat nem írnék, de borzasztó magas, az ablakok nagyon régiek és bejön a hideg, éjszaka hallom hogy küzdenek a radiátorok. Nincs most lóvé teljes ablakcserére, de a számlák az egekben vannak. Ki tudjuk húzni Ezt a telet, csak nagyon ügyelni kell a kiadásokra.
jan. 12. 17:56
 6/37 anonim ***** válasza:
25%
Persze. 😊 Imádom a babákat, nekem a sajátjaim is egy év korkülönbséggel születtek.
jan. 12. 17:56
 7/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem vállalnám és végtelen szomorúnak találom,hogy neked ez barátság. Ez nem barátság,ahol nem mersz őszinte lenni és nemet mondani... Már első körbe mondtam volna,hogy sajnos nem. Ha te bevállalod,mert félsz az embereknek nemet mondani,holott tudod,hogy a gyereked érdeke se ez lenne,akkor vállald a következményeket.

3# Ez még is miben számít a kérdező kérdésénél? Áá.:D Kész.

jan. 12. 17:58
 8/37 A kérdező kommentje:
Bevallom én is a “nem” felé hajlok, de nem tudom hogy mondjam meg neki. Azt mégsem mondhatom hogy “túlzottan szeretem a saját kisfiamat és kettesben akarom vele tölteni a napot”.
jan. 12. 18:02
 9/37 anonim ***** válasza:
56%
Én nem szívesen vállaltam volna, mert stresszel, hogy más gyerekért is én felelek. De ahogy nőnek egyre inkább gyerektarsasagban akarnak lenni. Másfél évesen, még oké, hogy csak veled van. De egy év múlva már lehet, hogy igényelne másik gyereket. Nekem volt ilyen barátnőm kiskoromban, de nem emlékszem rá. Szerintem attól függ, hogy ki milyen személyiség, én nem szívesen vállalnám, más meg simán. Anyám óvónő volt, neki ezt könnyebb volt bevállalni.
jan. 12. 18:07
 10/37 anonim ***** válasza:
89%

Felnott no vagy, ne legyel mar ilyen tutyi.

"Betti, atgondoltam, es ne haragudj, de nem tudom bevallani a kislanyod. "

jan. 12. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!